Nesze!szer

Intenzív Dolce érzés!

2013. november 05.

Dolce Intense kreatív.jpg

Teszteltünk. Parfümöt. Hát, ha valami könnyű, akkor ez a feladat bizony az volt. Ugyanis az új Dolce illat pont olyan, mintha téli estékre nekünk találták volna ki. Fűszeres. De finoman, nem agresszíven. Erotikus, de nem aluljárósan közönségesen. Narancsvirág, zöld mandarin, tubarózsa és a keleties hatás érdekében a gyantás szantálfa és a muskátlis jegyek keverednek. Olyan ezeregy éjszaka feeling kicsit. Ravaszkás és nagyon nőies. És, ha mondhatunk ilyet, hát ez egy spirituális illat. Picit varázslós is a jellege. A burgundi üveg majdnem átlátszó, de azért erőteljes. Nem túl csicsás, letisztult és olaszos.

Ez nem egy lány illat. Ehhez bizony nőnek kell lenni, mert egyébként nem passzol és lógni fog rajtad, mint az egy számmal nagyobb kabát. Laetitia Casta sem az a kislányos bájosság, ő bizony nagy betűs Nő, tele erotikával. Oké, nem ragozzuk tovább, de még azt is elmondjuk, pasikon is teszteltük, hogy jön be nekik. Igen hatásosnak bizonyult! Tehát, ha keresed a párodat és férfira vágysz, nem fiúra, akkor az új Dolce Intense parfümöt a cél érdekében igen erősen ajánlanánk. 

Dolce & Gabbana Intense 50 ml - 28 600 Ft 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr945592526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása