Nesze!szer

Végre egy boldog kozmetikai család!

2013. október 30.

framboise_combo_flat_15.jpg

Ennek a márkának a filozófiája nekünk tök bejött, hogy ilyen Halloween idézettel éljünk. Happy Cosmétologie a koncepció neve, amelyet a Dr Renaud tudhat magáénak. A brand 1947-ben indult és néhány hete most már hozzánk is megérkezett. Érezd jól magad termékek, professzionáis cuccok, de mind finom, energetizáló, vidám színű, selymes textúrájú kivitelben. Arcápolástól a testápolásig mindenfélét forgalmaznak, az első ráncokra is kínálnak megoldást, de mi most megmondjuk az őszintét (már megint) egy málnás családba szerettünk bele. Hidratálók ők mind, van tej, arcvíz, frissítő szérum és amint mi kipróbáltunk: arcápoló normál és enyhén száraz bőrre. Mutatjuk a dobozkáját is, igen kár, hogy az illatát nem tudjuk prezentálni, mert készen lennétek tőle teljesen. Isssszonyat fini - szerintünk. Lággyá teszi az orcácskát, nem egy agresszív textúra, megitatja rendesen a bőrt és nekünk némi ragyogást is adott. 4 féle málna kivonatot tartalmaz egyébként, olaj és vaj is van benne a piros gyümiből. 

Dr. Renaud egyébként vegyész, orvos és igen elszánt humanista volt. Hát, köszi neki, hogy ezt a fini valamit most használhatjuk, úgy érezzük, hogy lesz még másik kipróbálandó termék is a sorban. Ha vevő vagy te is a boldog kozmetikumokra, akkor a Müllerekben juthatsz hozzá. Reméljük, a mi kapcsolatunk is gyümölcsöző lesz ezekkel a happy krémekkel és tisztítókkal! 

Dr Renaud Málnás lágy arckrém 50 ml - 8 300 Ft

málnás dr renaud.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr505605080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása