Nesze!szer

Itáliai mandarin?

2013. október 27.

2-Alterier parfüm.jpg

Az Atelier Cologne két új illattal örvendezteti meg a rajongóit, a Silver Iris és a Gold Leatherrel. Az “Ezüst Írisz” káprázatosan elegáns és vad, tökéletessége elkápráztat mindenkit. A legkülönlegesebb alapanyagokat használták fel a parfüm elkészítéséhez, hogy viselője is legalább ennyire különlegesnek érezze magát. Itáliai mandarin, kínai rózsabors, Burgundiai fekete ribizli, írisz Pallida Toscana-ból, indonéz pacsuli, és brazil tonkabab csak ízelítője a felhasznált nemzetközi eszenciáknak. Plusz különlegessége hogy valódi ezüst bevonatot tartalmaz az üvege. A másik parfüm, az "Arany Bőr" egy valódi szerelmi történetként leírható, hisz igen gazdag az illatvilága. A fellángoló érzelmeket, a valódi luxust és a drága füstölők balzsamos levegőjét idézi meg, azonnal szerelembe ejt. Keserűnarancs, indiai sáfrány, Jamaica-a rum, szilva, California-i eukaliptusz, texasi cédrusfa-frakció ezek adják az a mámorító illatot, amelyet imádni fogsz. Minden egyes üvegcsén kézzel készített bőrbevonatú kupak található a valódi arany bevont üveg mellett. Ha gazán különleges nem mindennapi illatokat kedveled, akkor az Artier Cologne illatújdonságai csak rád várnak Zólyomi Zsoltnál.

Cologne Absolue100 ml 43 000 Ft

Collection Métal Coffret Díszdoboz, 200 ml Cologne Absolue + 30 ml Cologne valódi bőr tokban - 73 000 Ft

Cologne Absolue nemesfémmel futatott üvegben 100 ml  43.000 Ft

Collection Métal Coffret - 200 ml Cologne Absolue nemesfémmel futatott üvegben + 30 ml Cologne Absolue nemesfémmel futatott Travel Spray, valódi bőr tokban, díszdobozban - 73.000  Ft

Nesze!Eszti

 

1-Alterier parfüm.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr985597700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása