Nesze!szer

Retro sminkek újratöltve!

2013. október 06.

retro3.jpg

Mai napig meghatározóak korábbi idők szépségideáljai, hogy mondjunk valami igazán frappánsat. Nem csak megjelenésük, ruháik, frizuráik térnek vissza felújítva évről évre a trendekbe, hanem sminkjük is. De miért?

A 2014-es bemutatókon még mindig hemzsegtek a cicaszemek, tusvonalak és műszempillák. De miért is szeretjük ezeket? Nem véletlenül születtek abban az időben szépségideálok, photoshop nélkül is tudták hogyan legyenek ellenállhatatlanok a hölgyek. Nagyanyáink, anyáink generációról generációra lesték el a kis trükköket, amelyet a divat és szépségipar is időről időre elővesz és jól megújítja a korszaknak megfelelően. Gondoljunk csak bele, a csábító cicaszemek, vadító vörös rúzs és a Twiggy féle műszempillák elég jól néznek azért ki. Mai napig, ha igazán szépek szeretnénk lenni, akkor ezekhez a smink trükkökhöz nyúlunk. Szemléltetésképpen vegyük végig az 50-es és 60-as évek címlapjait, és talán nem is lepődünk meg annyira, ha az mondjuk, nincs is olyan nagy különbség a mai kifutós beauty trendekhez képest!

Nesze!Eszti

retro1.jpg

retro2.jpg

retro5.jpg

retro4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr115550594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása