Nesze!szer

Szülinapi játék Bomb csomagokért!

2013. október 05.

marilyn torta fújós.jpg

Igen, nevezetes dátum ez számunkra. Vagy úgy is írhatnánk: igen nevezetes dátum ez számunkra. 3 esztendős lett ma a Nesze!szer, hisz 2010-ben ezen a napon postoltunk először. Persze, nekünk volt a legfurcsább, hogy valaki el is olvassa azt, amit írtunk..... (Aztán meg az, hogy azóta meg lemásolják, amit írunk....)

3 év alatt sokat nőttünk, sokan lettünk. Szerencsére. Köszönjük nektek, jó veletek! És ugye számos tapasztalást is szereztünk. Arról például, hogy igen kedvelitek a csokis dolgokat. Így úgy éreztük, valami csokoládés kozmetikumnak örülnétek leginkább a szülinapi játékban. Ám a BOMB kínálatában két csomag is volt, ami igen tetszetős. Nem tudtunk dönteni, tehát két díjazottunk is lesz és kész. 

bomb csokis desszert csomag.jpg

Az egyik a Csokis desszert fürdőcsomag. Isteni kakaó- és sheavaj, amely ápolja a bőrödet, főleg azért jóságos ez, mert most már mindenhol fűtünk rendesen. Fürdőkrémek és fürdősütik vannak benne, amelyek megédesítik a téli estéidet. Nagyon nyammi. Mi rendszeres fogyasztói vagyunk eme csokisságoknak. 

bomb csoki imádat szett.jpg

A másik a Csoki imádat szett. 1 szelet Habó karamell szappant, csokis testvajat, kókuszos fürdőbombát és luffa szivacsot tartalmaz. Ugye, már értitek, hogy miért nem tudtunk választani közülük?

Elmondjuk, hogy milyen teendőid vannak az ajándékért!

1. Kérjük, mondjad erre a postra: tetszik.

2. Lájkold a Bomb facebookos oldalát ITT, hisz nekik köszönhetjük a két csoki csoda csomit és egyébként is imádjuk a kézzel készült, természetes kozmetikumaikat. 

3. Írd, vagy copyzd be nekünk valamelyik régebbi kedvenc Nesze!szer postodat, vagy bármit, amit szerettél tőlünk.  Mert ez nekünk is pici segítség tőletek. Ezt a Nesze!szer facebookos oldalán tedd meg. 

Vasárnap éjfélig megy a szülinapi játék a Bomb nyereményekért! Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr565552246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása