Nesze!szer

Rita Ora a Rimmel Londonnak tervez

2013. szeptember 16.

Rita-Ora-Wallpaper-rita-ora-30402280-1024-768.jpg

Bizony, valóban jól látod és mi sem estünk a fejünkre. A népszerű énekesnő a Rimmel égisze alatt tündököl majd, ugyanis nemrégiben a Coty-val kötött megállapodást. (Kate Moss és Zooey Deschanel után...) Rendkívül pozitív várakozás előzi meg a közös munkát, ugyanis már most úgy beszélnek a közelgő projektről, mint a 2014-es év egyik legnagyobb dobásáról.

A Rimmel szerint Rita a tökéletes partner számukra, hiszen egyedülálló és sokak által kedvelt, igazi brit stílusa remekül prezentálja a kozmetikai márka jövőbeni „ezt meg kell szerezned” termékkollekciójának üzenetét. Szóval házhoz jön London maga és minden bizonnyal menő, nagyvárosi feelinget idéző darabokra számíthatunk, amelyeken remekül visszaköszön majd Rita dinamikus, lehengerlő stílusa. A 2014-es évben debütáló kínálatban igazán ütős színű rúzsok és körömlakkok várhatóak.  Játékosság, kreativitás, fiatalság, frissesség. Ez egészen biztos, hogy mind benne lesz. Rita is nagyon izgatott, hiszen egy álma válik valóra: “Én már kiskorom óta ismerem a Rimmelt és annyira izgalmas számomra, hogy ilyen neves márkával dolgozhatok együtt. Elmondhatom magamról, hogy “sminkfüggő” vagyok, imádok játszani a színekkel, és amikor meghallottam a lehetőséget, hogy saját kollekciót fejleszthetek ki a Rimmellel, számomra ez volt álmaim beteljesülése!” – mesélte Rita Ora.Azt ajánljuk, bőven hagyjatok helyet a sminktáskátokban. Ez egészen biztos, hogy nagyon hot lesz! 

Nesze!Bogi

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr955515189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása