Nesze!szer

Mit hordunk idén ősszel?

2013. szeptember 11.

mb1.jpg

Mint ma is észlelhettük igen erőteljesen, a reggel-esti és a napközbeni hőmérsékletek között jelentős különbség is van, no meg azért is, mert a programjaink is szerteágazóbbak lesznek, több a hivatalos kötelezettség, és bizony gyakrabban kerül sor arra is, hogy a hajnali szettet átalakítsuk a délutáni, vagy esti teendőknek megfelelően.

 

mb2_1.jpg

 

A néhány nappal ezelőtt rendezett Őszi divatkóstolón, a belvárosi Marianna Boutique-ban sok hasznos tanácsot kaphattak a látogatók. Azonkívül, hogy az nem titok, hogy a divatszakma képviselői már nemcsak azt tudják, hogy mit hordunk ősszel, télen, hanem bizony már azt is, hogy mi lesz a trend jövő tavasszal, sok konkrétum is elhangzott. A néhány éve terjedő „sötétkék az új fekete” című tételt például felülírni látszik az idei ősz. Minden mennyiségben jön vissza a fekete, amelyet természetesen a legkülönbözőbb színekkel variálhatunk kedvünkre, de önmagában mindig elegáns és nyerő. A színek között igazi őszi hangulatok lesznek: a palackzöld, borvörös, sütőtök- és kukorica sárga csak néhány elnevezés az idei megjegyzendő árnyalatok közül. Természetesen a törtfehér, a piros ugyanígy divatos marad, és a variációk száma is szinte végtelen. Divat lesz a bőrhatás, a kötött, és az egymással jól kombinálható darabok.

 

mb3.jpg

 

 

Ha nem akarunk nagyon sok pénzt elkölteni ruhatárunkra (na jóhogy!!!) , érdemes inkább egyszerre néhány alapdarabot vásárolni, és végiggondolni, hogy miként lesz egy reggeli rohanáshoz kiválasztott öltözék, a sportosabb mellény kiskabátra való cserélésével mindjárt egy délutáni vagy késő délutáni alkalmibb viselet. Ugyanaz a pulóver, akár farmerrel, vagy egyéb pantallóval hordva a saját anyagából készült kardigánnal együtt kifejezetten nőies, egy lezserül megkötött sállal inkább vagány, egy sportosabb szabású kabátkával pedig könnyeden elegáns.” – mondja Schaller Marianna, akitől bármikor tanácsot lehet kérni, ha valaki nagyon elveszve kóvályog a ruhadarabok között. „Valóban nagyon széles a választék, lehet mondani nyugodtan, hogy szinte minden divat, a bőrhatástól a csipkéig, a gyapjútól a kötöttig, de ebben az is jó, hogy igazán egyedi öltözködésre tehetünk szert, nem kell attól félnünk, hogy unalmasan fogunk kinézni.”

 

mb4.jpg

 

A gazdag kínálatot szemlélve azért egy-két dolgot megállapíthattunk: az elegáncso nő nadrágja ezen az őszön szűkített szárú, szoknyája térd felett ér véget. A kiskabátok sikkesek, a nagykabátok melegek (legyetek kedvesek felöltözni, ne a nőgyógyászoknak fizessünk!) amelyekbe öröm beburkolózni egy-egy hidegebb napon. 2013-ban is maradnak jó barátaink a sálak (igaz, mi már évek óta hiszünk ebben a kapcsolatban), kendők minden mennyiségben és persze színben is. A finom kelmék, anyagok csábításában érdemes elidőzni, akár még vásárlás előtt is, hiszen előre megtervezhetjük, hogy milyen újdonságokkal szeretnénk magunkat és alapruhatárunkat feldobni a következő hónapokban, sőt akár már a karácsonyi ajándékokat is kinézhetjük jó előre, hiszen a visszaszámlálás már elkezdődött.

mariannaboutique.hu

mb5.jpg

mb7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr855507408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása