Nesze!szer

Antidepresszáns szombatra

2013. szeptember 07.

twiggy vogue.jpg

Angyalok léteznek. Vannak. Ott kószálnak körülötted. Lehet, hogy te nem látod őket, de hidd el, szükség esetén előkerülnek. De ne szárnyakkal keressed őket és ne csak felfelé nézz. 

Mert neked is van angyalod. Lehet, hogy sokszor ott áll előtted a közértben, vagy épp a zebrán megy el melletted és az is lehet, épp most gyújtott rá a parkban. Ám az életed bajos helyzeteiben mindig ott terem, segít és akkor te is észlelheted.

Nem vetted még észre? Hisz a segítség mindig onnan jön, ahonnan nem várnád. Nem az nyúl utánad, akire elsőre gondolnál, akitől elvárnád, akire számítasz úgy magadban. Nem. Valaki olyan az angyalod, akire nagyon nem számítanál. És ez a legcsodálatosabb az egészben. 

Szabó Patrícia

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr515498467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása