Nesze!szer

Stílusos esküvő a szerelem jegyében!

2013. szeptember 01.

dudi esküvő11.jpg

Hogyan legyen egy lakodalom olyan, ami tényleg a párról szól, nem giccses, viszont mégis megható és eredeti? Ismertetjük a hozzávalókat:

 

- Végy egy igazán humoros, szerelmes és kreatív menyasszonyt és vőlegényt!

- Adj az arának (Dudi), némi merészséget ahhoz, hogy Kínából, az ebay-en rendeljen meg a ruháját, csak a méreteit küldve el. Így pont stimmelni fog a dressz, amely mindösszesen 110 dollárt kóstált (free shipping) Majd adj némi időt neki, hogy egy teljesen egyszerű üzletben, mindösszesen 5 000 forintért vásároljon cipőt hozzá, melyre az édesanyja esküvőjén viselt cipőcsatot teszi fel.

- Az átöltözős tornacipőhöz pedig kérd meg a vőlegényt, írja rá az H&M-ben vételezett darabra: Just Married.

- A kalapot rendeld meg egy Váci utcai üzletben.

- Ne hívj sminkest, aki szokatlan és teljesen más arcot rajzol az ara orcájára. Inkább húzd ki a szemedet úgy, ahogy mindig szoktad, ha kettesben bulizni mentek. Így is azt mutatod majd, nem a "mű-ségre" mentek, hanem a természetességre!

- Meglepetésként, mivel Gábor trombitál, szerezz a Kulturzsibin egy régi kürtöt, amibe belevarázsolják a virágot, így kész is a csokor, melynek a vőlegény is nagyon örül.

- Köszönő ajándékként jusson eszedbe a napszemüveg, szintén a kék-fehér témánál maradva, melybe a pár tagjai kézzel beleírják a D szív G feliratot. Így senkit nem vakít majd el a napsütésben sem a szertartás alatt a szerelmük és emlékezetes darab marad a násznép számára évekig.

- Asztaldíszként kérj kölcsön a cégtől lego-kat, utalva arra, hogy a vőlegény ilyen gyűrűt csináltatott menyasszonyának, melyen minden nap cserélheti a kis elemet. Így a gyerek vendégek is élvezni fogják a lagzit, hisz játszhatnak is közben.

- Nyugodtan keverd a vallásokat, hívd el a református pap barátotokat, aki hüpe alatt, pohártöréssel, hét áldással, kicsit zsidó, kicsit református szertartást celebrál nektek.

- Aztán jöjjön a buli, mindenféle ültetett vacsi nélkül, szabadon, pálinkával, fröccsel, tánccal és sok-sok vidámsággal az Akváriumban.

- Mindezt pedig fűszerezd meg egy igen ügyes és jó szemű fotóssal, aki nem rest a párra figyelni és Budapest utcáin megmozgatni őket.

(Foto: Helga Schaefer)

 

 

Sok boldogságot Dudinak és Gábornak és köszönjük, hogy bemutathattuk az ő nagy napjukat!

 

 

dudi esküvő1.jpg

dudi esküvő gyerekek.jpg

dudi esküvő14.jpg

dudi esküvő8.jpg

dudi esküvő12.jpg

 

dudi esküvő kalapos.jpg

dudi esküvő ketten2.jpg

 

dudi esküvő ketten.jpg

 

 

dudi esküvő össz.jpg

 

 

dudi esküvő3.jpg

 

dudi esküvő4.jpg

 

dudi esküvő hüppe.jpg

 

 

dudi esküvő6.jpg

 

dudi esküvő16.jpg

 

dudi esküvő10_1.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr585487124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zanzibar 2013.09.02. 15:09:44

Gartulálok, sok boldogságot!
Én idén márciusban mentem férjhez (két hóvihar között), a mi esküvőnk is nagyon jól sikerült. Tanácsként azt adnám, hogy nem kell túlspilázni a szervezést, és minden úgy legyen, ahogy a pár szeretné. A rokonok, barátok meg majd jól érzik magukat.

bungics (törölt) 2013.09.02. 16:19:40

Lehet, hogy nem giccses, de hogy semmi eredetiség nincs benne, az biztos. Angol hímzés a tornacipőn? Mi van? Ilyenekkel van tele a pinterest. Amúgy sok boldogságot meg minden, de ne kelljen már ettől elájulni.

beautyka 2013.09.02. 18:13:27

@bungics:
nekünk eléggé bejött.... lehet, hogy neked kevésbé jött át! Szép estét!

lehet,hogy_tévedek 2013.09.17. 06:32:37

Nahát... a vőlegény: Tony Ass...??? :-) Sok boldogságot nekik!!! A képeknek pedig nagyon jó a hangulatuk... :-)
süti beállítások módosítása