Nesze!szer

Hétvégén borünnep a Bazilikánál!

2013. augusztus 28.

borünnep2.jpg

A nyár ma reggel kiment a divatból. Helyette mondanánk azt viszont: eljött a szüret ideje. Az meg nem olyan rossz ugye... szeretjük is a jó magyar bort nagyon. A juniborászokról meséltünk már sokat nektek (35 év alatti fiatal magyar borászok tömörülése, Árvay Angelikától Miklós Csabiig, Kamocsay Ákosig, Dúzsi Tomiig, Takler Andrásig csak így gyorsan néhány név) és ilyenkor esedékes a rendes évi közgyűlés, közbulizás. Ám most Etyekről beköltözött  a mindig fergetegesre sikeredő parti a fővárosba, egészen a DiVino felségterülete elé. Ráadásul három napig tart a dínom és a dánom, meg a sok-sok kóstolás. Tehát, most hétvégén ereszd el a poharam buli indul! 

borünnep.jpg

Ajánljuk, hogy valamelyik napon, a Szent István téren járd végig az ország fontos bortermelő vidékeit. Hidd el, simán megteheted, akár magasabb sarkú cipőben is. Kapsz egy útlevelet ugyanis, ebbe kérheted a Borpecséteket, mert minden régió képviselteti majd magát. A végén pedig a szipi-szupi Gere Crocus Borhotelbe nyerhetsz utat, vagy egy igen értékes Technomarine órát, avagy egy finom és hasznos borcsomagot vihetsz haza, ha az információs pultnál jelentkezel és neked kedvez a szerencse. Amennyiben van kedved egy gyorstalpalóhoz is, a DiVino boriskolája is bemutatkozik a helyszínen. Aztán, hogy a bulizás és a kóstolgatás végén elénekled-e a Bordogság, gyere haza című slágert, hát, ezt már rád bízzuk. Jó hangulatban és kitűnő borokban sosincs hiány ezen a rendezvényen. Íme sorrendben a programok, a lényeg, hogy péntektől vasárnapig megy most a mulatozás a Bazilikánál! Na, kivel koccintunk? 

2013. augusztus 30.

16.00-16.30: ünnepélyes megnyitó – közös koccintás a Juniborászokkal

16.30-20.00 – vásári forgatag állandó programokkal

20.00- 22.00 – Juniborászok kedvencei – koncert a Szent István téren

2013. augusztus 31.

12.00-20.00: vásári forgatag állandó programokkal

20.00-22.00: Juniborászok kedvencei – koncert a Szent István téren

2013. augusztus 31.

12.00-18.00: vásári forgatag állandó programokkal

18.00-18.30: 18.00 – 18.30: Az Év juniborásza és az Év Junibora választás. A Borpecsét játék

eredményhirdetése.

20.00-22.00: – Juniborászok kedvencei – koncertek a Szent István téren

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr625481858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása