Nesze!szer

Már megint a Gizi!

2013. augusztus 23.

Gisele Bundchen American Flag 2.jpg

A szépségnek ára van

Hetedik alakalommal került napvilágra az év 10 legjobban kereső modell listája, aminek alapjául a legnépszerűbb csajok egész éves munkája és az ezért kapott fizetésük szolgált. Az összeállítást a Forbes magazin készítette, mint mindig, az első helyezettnek járó képzeletbeli díjat pedig ezúttal Gisele Bundchen-nek ítélték, a maga kis „szerény” évi 42 millió $–os gázsijával. H&M, Chanel, Pantene, hogy csak néhány nevet említsünk a cégek közül, akikkel az anyuka 2013-ban dolgozott, akik persze nem voltak hálátlanok, amiért a modell az arcát adta márkáikhoz. Ja, és el ne felejtsük a saját nevével ellátott fehérnemű kollekcióját, ami valószínűleg hozzá csapott még néhány nullát a számlájához.

 

miranda-kerr-victorias-secret-fashion-show-1-683x1024.jpeg

 

Egyértelműen így van ez, ugyanis akkora különbség van az első és a második helyezett között, hogy talán még jövőre is Gisele áll majd az első helyen. A bronzérem Miranda Kerr ölében landolt, ami az ausztrál modell esetében 7.2 millió $- t jelent, amihez elsősorban a Mango-val, és a David Jones-szal készített közös kampány is hozzájárult. Utána jön Adriana Lima, Kate Moss pedig most már csak a negyedik helyen áll...

 

Liu Wen is in the cover of Vogue China's Supplement Summer 2013.jpg

 

A listán szerepel két olyan modell, akik nem lettek dobogósak, viszont egészen biztos, hogy a jövőben még hallani fogunk róluk. Egyikük Liu Wen (ötödik a listán), ő az első ázsiai származású hölgy, aki szerepelhetett a Victoria’s Secret Fashion Show-ján a múlt évben, és olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Calvin Klein, Hugo Boss vagy Estée Lauder. Joan Smalls, aki Puerto Rico-ból származik, és a lista nyolcadik helyét foglalta el, az első latin szépség, aki Estée Lauder kampányban szerepelt, ezen kívül szerződést kötött vele Givenchy és a H&M is.

És,hogy mit hoz a jövő?A Forbes Kate Upton-t, Karlei Klosst, Doutzen Kroes-t és Alessandra Ambrosio-t is esélyesnek tartja, de a korona még biztosan jó ideig Giselle fején marad. (Mi azért Cara Delevigne-ben is bízunk rendesen!)

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr695472443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása