Nesze!szer

Marilyn smink

2013. augusztus 09.

marilyn smink2.jpg

Míg nappal a visszafogott, kicsit olyan lány-a-szomszédból stílusú sminkeket kedveljük, egy esti buliba, vagy bármilyen különleges alkalomra azonban szeretünk átalakulni, és a dívásabb oldalunkat is megmutatni. Megmutatjuk, mit kell tenned (vagy inkább kenned), hogy te lehess az éjszaka koronázatlan királynője!

1. Első lépésben frissítsd fel az arcbőröd, ehhez elég, ha áttörlöd egy nedves törlőkendővel. Ha hidratáló krémet is szeretnél felvinni, azt lehetőleg fél órával a sminkelés előtt tedd meg, vagy pl használj gyors változatra kitaláltat (Nivea pl).

2. Ezután jöhet az alapozó, de ebben a melegben a színezett hidratáló is teljesen megfelel. A felvitelhez használhatsz ecsetet, szivacsot, de még az ujjaidat is bevetheted, attól függ, melyiket szereted. Az alapozóból pedig elég egy, maximum két réteget kenned, nehogy túl maszkszerű legyen a végeredmény.

3. Ha készen vagy, jöhetnek a szemeid! Azért, hogy a sminket egész éjjel a helyén maradjon, a szemhéjadra tegyél szemhéjpúder alapozót, erre pedig jöhet egy szürke árnyalatú szemhéjfesték. A felső szempilláid vonalát követve rajzolj tusvonalat, ha cicaszemeket szeretnél, meg is hosszabbíthatod, egyébként elég lesz a szemed külső részéig húznod.

4. Az alsó szempilláid tövét húzd ki fekete szemceruzával, a vízvonalra pedig fehér szín kerüljön, ettől ’kinyílik’ a tekinteted.

5. Ehhez a sminkhez igazi maxi szempillák illenek, amit először is szempilla göndörítő segítségével ívelj fel, erre pedig jöhet a szempillaspirál.

6. Kiemeléshez, az arccsontod tetejére tegyél pirosítót, ettől igazán dívásan üdén fogsz majd festeni.

7. Befejezésképpen pedig az ajkadra egy dögös árnyalatú vörös rúzs kerüljön.

Na ki áll készen egy jó kis bulira?

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr585445797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása