Nesze!szer

Viszlát régi szempillaspirál?

2013. augusztus 07.

avon-mega-effects-mascara-2.jpg

Először, amikor megláttuk ennek az új dolognak a hirdetését a tévében, azt gondoltuk, olyan, mint a kutyának a trimmelőgép. Oké, bocsi, ez ugrott be. Aztán kezünkbe kaptuk és kiderült: sokkal kisebb, mint azt hittük. Mutatjuk is a monitor előtt lefotózva, hogy lássátok! 

avon mega effects.jpg

De nagyon érdekes ez az egész. És teljesen megértjük, hogy az Avon szakemberei sok évig kísérleteztek azon, hogyan is lehetne máshogy megoldani a spirálozást. (5 000 órányi kutatómunka!) Szóval. A kibontásnál kicsit olyan az egész, mint amikor a kihúzós filc kupakját leveszed, tudod, az uv színűekét. Na, utána mi elakadtunk, megkerestük a leírást, hogyan is kell, nehogy kárt tegyünk ebben a csodában. Aztán kiderült, hogy mozgatni kell azt a nyelet, vagy szárat és úgy kihúzni. Hát, most jött a meglepi. Egy nagyon könnyű kis valami jön ki. Elsőre fura, mert ugye tényleg kb ezer esztendeje néz úgy ki minden szempillaspirál. Ergonómiai szempontból baromi jó ez a megoldás, mert igen könnyen felvihető a feketeség. Mi az alsó szempillasoron is sikeresen boldogultunk, pedig ott szoktunk rendesen bénázni. (Karikás szem időszakban pedig nem is festjük, mert csak jobban kihangsúlyozza, amit nem kéne...) Illeszkedett a szem görbületéhez. Szép, csomósodás nélküli eredményt adott. Nem mondjuk, hogy életünk pillái születtek meg, mert azokat eddig csak soros szempilla felrakással sikerült elérnünk. Viszont szép lett. Többször rámentünk, így még sötétebb árnyalatot adott. (Augusztus 15-étől szerepel a katalógusban.) Érdekes élmény ez a másfajta spirálozás. Nekünk bejött. Idő lesz persze, míg megszokjuk, de az életben ugye egyetlen dolog állandó: a változás...

Próbálta már valaki közületek? 

Avon Mega Effects szempillaspirál - 3 100 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr915447578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása