Nesze!szer

A legjobb BB fedés evör

2013. augusztus 06.

etude house bb csere.jpg

Ugye, miután mi is megénekeltük már, így ti is kívülről fújjátok, hogy a BB, mint fogalom, Koreából indult hódító útjára. (Így nem csoda, hogy ott azóta is komoly hagyományai vannak a műfajnak.) Tehát gondoltuk, teszt alá helyezünk egy igazi koreai terméket. Az Etude House Precious Minderal Fit BB-re esett a választásunk. Ez ásványi alapú és az extrém környezeti hatások, mint például most ez a brutál meleg sem fog ki rajta és nem sötétedik a nap folyamán - olvastuk előtte. Zsíros bőrre is ajánlják, nem olvad le ugyanis állítólag. A kiszerelésbe első körben beleszerettünk, nagyon kis szép és jó ez a pumpás verzió, meg a rózsaszínes doboz. 4 árnyalatban kapható, a miénk a light beige lett, de natural, honey és sand beige is van még. Igazgyöngy-kivonatot, tengeri algát és nyugtató aloe verát tartalmaz. Ha felviszed, elsőre ijesztően nézel ki, mert nagyon világosnak tűnik. Mi feltettük, sikoltottunk, kimentünk a fürdőszobából és egy perc múlva visszamentünk. Na, akkor már szuper volt, alkalmazkdott a bőrünk színéhez és már sminkelhettünk tovább. Az állaga nagyon bejött, és mivel nem zsíros a bőrünk, nem is kellett semmi fixáló rá. Azért most a nagy hőségben az is jól jött, hogy SPF 30-as, így útközben is véd bennünket, mert ma is ezt viseljük. Őszintén szólva mi az eddigi legszebb fedést kaptuk. Majdnem alapozó már - mondanánk már. Pedig most azért a melegtől eléggé kipattogzott a homlokunk. A hidratálásával is elégedettek voltunk, bár mondjuk jelenleg olyanok vagyunk, mint egy törpe vízmű, annyit iszunk a kánikulában. 

etude house bolt_1.jpg

Hiába, úgy tűnik, Korában csak értik a csíziót, hisz ott nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a hölgyek a szépségápolásra és igyekeznek természetes hatásúra sminkelni magukat.  Kicsit utána kukkantottunk ennek is, kinek is szánják ott igazán a termékeket. Nagyon kis csajos, játékos a márka marketingje, mutatunk is egy képet, ahol láthatod, milyen kint egy Etude House bolt. Tehát a fiatal korosztálynak. Azt tudjuk, hogy ez annyira kedvelt márka, hogy ahogy lenni szokott, a kínaiak már hamisítják. Az ebay-en lehet is találni mindenféle hamisítványokat és az a durva, hogy olykor még drágábbak is, mint az eredeti. Mi a JWG Beauty oldaláról szereztük be, ők egyenesen Korából hozzák be a termékeiket. Szóval, itt biztosak lehettek a rendelésetek eredetében és megérkezésében.

Nekünk eléggé betalált ez a BB, mert tényleg gyönyörű a fedése és jól hidratál. Ajánljuk. A JWG weboldalán ITT találod meg ezt a terméket. 

Etude House Precious Minderal Fit BB 60 gr - 5 190 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr515446080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blckrainbow 2013.08.07. 11:13:27

nem furcsa, hogy pumpás adagolója van, és a flakont csak arra lehet állítani? azaz minél kevesebb van benne, annál nehezebb lesz kimpumpálni? semmi célom ezzel, csak egy észrevétel :)

beautyka 2013.08.07. 14:19:41

@blckrainbow:
hát, még nem tartunk a kevesebbnél szerencsére... ha igen, akkor majd drasztikus módon szétvágjuk és kinyerjük az utolsó cseppet is!
süti beállítások módosítása