Nesze!szer

Radics Gigi, Oroszlán Szonja és Wolf Kati együtt énekel

2013. augusztus 04.

radics wolf oroszlán pirosban.jpg

Hallottál már a Go Red nemzetközi mozgalomról? Ennek a lényege, hogy felhívja a figyelmet arra a tényre, hogy ma Magyarországon és a világon is a legtöbb nő szív- és érrendszeri betegségben hal meg. Többen, mint rákban és az összes többi szörnyűségben együtt. Nincs olyan család sajnos, akik valahogy ne lennének érintettek a témában. Nem szép adatok ezek, de... A Pirosban a Nőkért mozgalom pont erre a veszélyre hívja fel a figyelmet és arra, hogy vigyázz magadra. A weboldalukon sok információt találsz a megelőzésről is ITT

Most elkészült egy dal is, amelyet Wolf Kati, Radics Gigi és Oroszlán Szonja énekli, Rakonczai szerzemény. Nézd meg a  hogyan készült videóval együtt és csatlakozz a mozgalomhoz. És persze vigyázz a szívedre! 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr455440073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása