Nesze!szer

Ha nem egy színt szeretnél...

2013. július 17.

ombre nails.jpg

Mindenki saját ízlése szerint viseli körmeit mind formában mind színben. Esett már szó a díszítésekről hogy óvakodjunk a távolról kosznak tűnő színektől, mintáktól. Ezen kívül még fontos kérdés hogy 10 körmöt díszítsünk vagy csak a gyűrűs ujjon lévőket?! Nincs kőbe vésve hogy miként kell, érdemes azonban figyelni a " kevesebb néha több" szabályra. Mindkét esetben az ízlésesség határain belül kell maradni. Semmivel nem visszafogottabb ha 2 köröm van tetőtől talpig beborítva mindenféle színben pompázva!
Ha mind a 10 köröm díszítését választjuk, fontos az összhang és hogy ne sok szín jelenjen meg ( max 3) . Nagyon divatos az ombre hajon, körmön, ruhákon és ki tudja még hol fog felbukkanni. Ez a köröm a 2 szín átmenetét jelenti, nyugodtan kérhetitek10 körömre, szépen fog mutatni.
1-2 éve divat és megunhatalanul tartja magát a gyűrűs ujj körmeit más színre festeni mint a többit. Általában elegendő hogy csak eltérő színűek, de ha még díszíteni is szeretnénk strasszokat, szegecseket válasszunk. De persze, mindenkinek az ízlése mondja meg, merre van az arra. És persze a munkahelye is. Találd meg a te stílusodat!

(Brigi készítette a képen lévő ombre lakkozást is, lérhetősége ITT.)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr995409178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása