Nesze!szer

Vidám vasárnap

2013. július 07.

marilyn szív.jpg

Minden lány álmodozik arról, hogy egy nyári éjszakán egyszer csak megérkezik a herceg. Romantikus körülményeket álmodunk hozzá, egy barátnőnk esküvőjét, ahol egy dalia hirtelen felkér egy lassú táncra, vagy egy dübörgő koncertet, ahol egyszer csak a nagy tömegben megpillantjuk egymást. De ha csak az álmokban élünk, lehet, hogy észre sem vesszük azt, ami ott van előttünk. Mert lehet, hogy az igazi lelki társunk ott áll előttünk a sorban a balatonaligai lángososnál, vagy a cégnél a szomszéd irodában.

Ha mindig csak az álmaidban élsz, sose veszed észre, hogy a csoda, a szerelem előtted van. Hozd le a földre az álmaidat és éljed meg azokat. Ne majd legyél boldog, hanem most! Van bátorságod hozzá? 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr355391965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása