Nesze!szer

Mi kell a férfinak?

2013. július 04.

köröm3.png

Amikor belépünk egy drogériába, és azon tűnődünk, ezúttal milyen árnyalatú körömlakk mellett tegyük le a voksunkat, annak az esélye, hogy figyelembe vesszük, vajon a pasiknak melyik tetszene, valljuk be, elég csekély… Gondoltuk, mi mégis megmutatjuk azokat a színeket, amikre az erősebbik nem válasza is határozottan IGEN. (Ja, és tapasztalataink szerint egy szííííín!!!)

A vörös 50 árnyalata

Szerintünk nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, egy jól megválasztott piros lakkal nem lőhetünk mellé, mindegy milyen ruhával párosítjuk, vonzza a tekinteteket, és az elismerő pillantásokat.

OPI, Red, Red, Rhine körömlakk, 2999,-Ft

köröm6.jpg

köröm4_1.jpg

Korall

Nagyon szeretjük a körmeinket ilyen árnyalatú lakkal kifesteni, mert egyszerre természetes, játékos és figyelemfelkeltő. És ez a pasik szerint is igaz.

Astor Quick'N Go! 45sec gyorsan száradó körömlakk, 1399,-Ft

köröm2.jpg

Zöld

Első randin, és a hétköznapokon is jól mutat.

Astor Perfect Stay Gel Shine körömlakk, 1356,-Ft

köröm7.jpg

Balerina rózsaszín

Ha a párod konzervatív, esetleg most készül bemutatni a szüleinek, tökéletes választás egy halványabb rózsaszínű árnyalat.

Maybelline Colorama körömlakk, 888,-Ft

köröm1.jpg

Lila

Szerintünk a lila vonzó. Bármilyen ruhát, vagy kiegészítőt képes feldobni. Szerintünk.

Rimmel 60 Seconds körömlakk, 879,-Ft

Nesze!Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr45389024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktória Edina Fenyvesvölgyi 2013.07.04. 12:15:05

Hát én még nem találkoztam olyan pasival akinek esetleg a vörösön kívül bármilyen más nem testszínű vagy francia lakkozás is tetszett volna, arról nem is beszélve, hogy a korall mandarin színek nem is létezik az ő szótárukban:D

Viktória Edina Fenyvesvölgyi 2013.07.04. 12:16:47

itt nem lehet javítani: egy ami szócska kimaradt a nem testszínű előtt:)

Angyalbogyo 2013.07.04. 12:44:52

Csatlakozom az előttem szólóhoz, én sem találkoztam olyan hímnemű egyeddel, aki (ha egyáltalán észrevette a lakkozást...) túl tudott volna lépni a nude-francia-vörös szentháromságán... :)

beautyka 2013.07.04. 14:44:27

@Angyalbogyo:
hát, akkor úgy látszik, nekünk más a merítésünk... De nálunk is csak a sima!
süti beállítások módosítása