Nesze!szer

Party lány vagyok, na és?

2013. július 02.

poppy delevigne.jpg

Fesztiválok,hosszúra nyúlt munkanapok, spontán bulik,über korai ébredések...Ha te is azok közé tartozol, akik ezerrel pörögnek, és keveset pihennek (nyáron), olvass tovább,mert van néhány tippünk,amit ha betartasz garantáltan önmagad maradsz!

1.Az első és legfontosabb, nem számít, ha úgy érzed mindjárt leesik a lábad, és már csak arra vágysz, hogy ugorj egy fejest az ágyadba, az esti smink eltávolítása kötelező! Mínusz két perc az életedből, de legalább a bőröd újra fellélegezhet.

Johnson's ápoló törlőkendő, 499-,Ft

2. Nem szabad megfeledkezni a hidratálásról sem: a tiszta bőrödre jó alaposan vigyél fel a hidratáló arckrémedből, és ne feledkezz meg a megfelelő folyadékfogyasztásról sem! Garnier Essentials arckrém normál és vegyes bőrre, 1499-,Ft

3. Az álarcosbál tök jó, de ha nem szeretnél úgy kinézni, mintha valamelyik Tim Burton filmből léptél volna ki, használj korrektort, a szemed alatti sötét karikák eltüntetéséhez.

astor.jpg

Astor Skin Match Korrektor, 2284,-Ft

4. Egy színezett hidratáló csodákra képes és pillanatok alatt üdévé varázsolja a bőröd.

 

garnier bb.jpg

 

Garnier BB Krém színezett hidratáló arckrém normál bőrszínre, 2544,-Ft

5. A kevesebb néha több; erős smink helyett maradj a jól bevált szempillaspirálnál, az alsó szemzugodat pedig fehér szemceruzával húzd ki, a fehér szín ugyanis optikailag felnagyítja a szemed, kinyitja a tekinteted, így kevésbé látszol majd fáradtnak.

 

max factor.jpg

Max Factor Xperience dúsító szempillaspirál, 3099,-Ft

miss-sporty-mini-me-eye-liner-automata-szemceruza.jpg

Miss Sporty automata szemceruza, 777,-Ft

6. Ha van valami, ami rosszabb a kiszáradt ajkaknál, az a kiszáradt rúzsos ajkak! Ezúttal kivételesen maradjunk egy sima ajakápolónál, ezzel kipipáljuk a száj szerviz kérdést is.

 

neutrogena1.jpg

Neutrogena ajakír, 999,-Ft

Nesze!Dóri

(Plusz még egy extra tipp. Ha nagyon másnapos vagy, vegyél fel valami élénk, vagy mintás ruhát. Akkor inkább a cuccodat nézik meg elsőre és nem az arcodat fürkészik... - a szerk.)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr15386742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása