Nesze!szer

Halló! Szeretnél stylist lenni?

2013. június 27.

Borisuk02 - dobó kata.jpg

Akarsz beszélni róla? Mert mi igen... ugyanis stylist tanfolyamot is annyit hirdetnek már, hogy uhhh... és egy részükben olyanokat tanítanak, hogy az utcán több tapasztalatot összeszedhetsz, ha figyelmes vagy. Ezért most indul egy iskola, ahol tényleg olyanoktól okulhatsz, akik nagyon magas szinten űzik a mesterséget.

neat stylist3.jpg

Bognár Hajnalka stylist és desinger (a facebook oldala ITT) a garancia arra, hogy itt tényleg nagy munka lesz és tanulás. Viselettörténettel, stíluselméletel, színtannal, divatrajzzal, színházi munkákkal, forgatásokon való részvétellel. A diákok pedig a végén egy vizsgafotózáson vesznek részt, melyen Oleg Borisuk divatfotós készíti el személyre szabva a referenciaanyagot. Közben persze sok-sok munka közben segíthetnek a csapatnak a diákok, itt nem lesz lazsálás, az egészen biztos. Megtanulhatják, milyen fontos és hogy zajlik a kooperáció a sminkessel, a fodrásszal és hogy lesz a több kicsir részből egy nagy egész. A VM Modellügynökség lányait is megismerhetik, így nem papíron megy csak a tervezés, hanem testre is szabva. Az iskolába vendégelőadók között tervezők, szerkesztők, újságírók is lesznek, akik nagyon sok hasznos tanáccsal ellátják azt, aki nyitott erre és nem csak újabb hobbira vágyik. De csak akkor, ha tényleg hajlandó vagy gombot varrni, zsákot cipelni és a kreativitásodat szabadjára engedni! 

Időtartam: 4 hónap, heti 2 nap, napi 4 óra

Helyszín: 1061 Budapest, Jókai tér 3.

Telefon: 06-70/586-14-87

E-mail: neat.stylist@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr715380943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása