Nesze!szer

Főzünk neked francia lecsót, eljössz?

2013. június 24.

francia lecsó2.jpg

Ma épp lehűlt az idő, de ez sem tántoríthat el bennünket az örök nyári mániánktól: a lecsó evéstől. Sőt, ezen a héten úgy döntöttünk, mi is készítünk nektek, mert nehogy már ne... és jó kis Dúzsi rosét is kínálunk hozzá. Ezen fajta bor és pincészet kedveléséről már többször meséltünk itt a blogon, így magunk sem csodálkozunk rajta, hogy beálltunk a sorba az Egykettő Fröccsliget programjában, ahol bloggerek adják a szekszárdi nedűhöz valót. 21-étől megy már a sorozat az Egykettőben, mi június 27-én szórakoztatjuk és etetjük a "nagyérdeműt". Azaz titeket, ha jöttök. És hogy mivel készülünk? Jó, az természetes, hogy lecsóval, hisz ez a rendezvény a Rosékirály és a Gasztrokirálynők randevúja alcímet viseli. (Bocsi, ezt nem mi írtuk, nem gondoltuk így hirtelen megkoronázni magunkat, a szépségkirálynős hétvége után..) Szóval, mi természetesen egy kicsit extrával készülünk nektek, olyan Nesze!szer módon: a franciás ratatouille a mi választásunk.

duzsi rose_1.jpg

Este héttől már jöhettek is, várunk benneteket sok szeretettel, meg sok lecsóval és innivalóval! A Dúzsi pincészettől Bence képviselteti magát, így a fiatal borásszal is megismerkedhettek. Mutatjuk is a pincéjük ajtaját, amelyet képzeletben kinyitunk június 27-én este nektek. Az Egykettő egyébként a Károlyi Mihály utca 12-ben található, a metro Ferencziek téri megállójától olyan 2 percnyi sétára kb (az Egykettő facebookos oldala ITT.) Magáról az eseményről, mint sorozatról pedig ITT találhatjátok meg az infókat. Reméljük, ízleni fog nektek a főztünk és jó kis esténk kerekedik csütörtökön: veletek! Várunk benneteket! 

Dúzsi Bence.jpg

Dúzsi pince bejárat.jpg

Egyketto_junius_.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr145376034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása