Nesze!szer

Lakkot a körömformához?

2013. június 05.

körömforma lakk.jpg

Figyelembe véve hogy mindenki olyan köröm formát választ amilyet csak szeretne, szeretnénk segíteni abban hogy a saját adottságunkhoz milyen is a megfelelő.
Szerencsés helyzetben vannak azok a lányok, akiknek párhuzamos oldalú, hosszú és egyenes a körmük. Ők bármilyen formát választhatnak:  jól fog állni nekik. Azoknak viszont, akiknek szélesedő a karmuk, vigyázniuk kell a kocka formával. Ha nem megfelelően van reszelve és folytatódik a saját köröm oldalvonala, csodaszép "lapát" formát kapnak. Ebben az esetben íveltebb megoldást érdemes választani, nem kell hogy hegyes mandula legyen. Túlzásba sem kell esni, egyszerűen csak picit befelé ívelő legyen, ez a fontos.
Azok a lányok, akinek rövid és az ujjbegytől feljebb eső a körmük, azoknak szintén a kerekebb forma előnyös, választhatnak kockát is, de enyhén szűkülő oldalvonallal. Az ujjbegyük végéig érő hosszal ( biztosan nem fog letörni). Ők azonban az extrém hosszú körmöket ne válasszák, mert egyrészt megterheli a saját körmöt, másrészt rövid időn belül le is fog törni! Így nem lesz extrém hosszú, az tuti! 
Azon kevésbé szerencséseknek, akiknek az egyébként egyenes ujjukon ferdén áll a köröm, az előző szabályokat figyelembe véve: a rövid körmöt válasszák. A köröm a saját elhelyezkedésének megfelelő irányba fog nőni, ez egy rövid körömnél nem lesz feltűnő, hosszúnál azonban szembetűnő lesz hogy az eredetileg korrigált köröm ferdén indul el. Itt említsük meg a ferde ujjú hölgyeket,  nekik egy olyan hosszt érdemes választani, ami ha elkezd nőni sem fog összeakadni a szomszédos ujjakkal, körmökkel.
Körmöktől eltekintve az ujjak is sokat számítanak. Ha vastag és még rövid is az ujjunk, az ujjbegyünkön túl érő hosszt és kerekebb formát válasszunk. Optikai trükk ha francia festést választunk hogy akár extrém mértékben íves legyen a mosolyvonal ( a fehér íve).

(Ha körömformádhoz illő szép lakkozást szeretnél: Brigi oldala ITT, ja, és már szegecsek is érkeztek, ha bevadulnál!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr925343636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása