Nesze!szer

Leonardo DiCaprio újabb angyala

2013. május 29.

leonardo 600full-toni-garrn.jpg

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Leonardo DiCaprio és Gisele Bündchen kéz a kézben andalogtak a malibui nyaralásukon vagy, hogy csókolóznak az LA Lakers egyik kosármeccsén. Pedig ennek már lassan tíz éve, ugyanis Leo és Gisele románca 2005-ben, négy év után véget ért... De, a most 38 éves színész nem búslakodott sokáig és összejött Gisele után gyorsan az izraeli származású Bar Refaelivel, akivel majd hat évet voltak együtt (kosaras kép). A következő szerencsés pedig Erin Heatherton volt, akivel egy évet sem élt meg a szerelmük.
És hogy mi a közös a három nőben - Leon kívül? Hogy mindannyian szőkék, hosszú lábuk van és a Victoria's Secret modelljei! Bátran kijelenthetjük, hogy Leonardonak határozott elképzelése van arról, melyik is a típusa.. Éppen ezért nem is lett volna nehéz kitalálni, hogy ki lesz a következő angyal, akit randira hív majd a színész. Állítólag Toni Garrn, az 1992-es (!) születésű német modell léphet a három előd helyébe, hogy elrabolja DiCaprio szívét. A pletykák szerint, Leo elvitte Tonit a Forma-1 monacói Nagydíjának after partijára, ahol egy barátjának a jachtján töltötték az éjszakát. "Az elmúlt hetekben nagyon közel kerültek egymáshoz. Határozottan izzik körülöttük a levegő." - ezt egy bennfentes fecsegte ki. A felső képen az új Leo csajt láthatjátok.
Ti hisztek a híreszteléseknek, és ha igen mit szóltok hozzá?  
(Alul sorban a három ex, Gisele, Bar és Erin) 
Nesze!Dia
leo is gisele.jpg
leonardo-dicaprio-bar-refaeli-lakers-game.jpg
Leonardo-DiCaprio-s-new-girlfriend-Erin-Heatherton-VS-model.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr505332562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lobster thermidor 2013.05.30. 07:38:26

Főleg Gisele Bündchen, de még Bar Rafaeli lába nyomába sem érnek ezek a szakmányban klónozott szöszkék...
süti beállítások módosítása