Nesze!szer

Cipők közötti dalolás by Lakatos Márk

2013. május 28.

lakatos_mark deichmann.jpg

Múlt héten voltunk egy új üzlet megnyitóján. A Váci utcában debütált a Deichmann brand new boltja, telis-tele jó kis cipővel, szandival. Felvonultak mindenféle sztárok mindenféle topánokban, sprotosban, elegánsban, színesben, színtelenben mókás volt az egész. Pál Dénes és Szentgyörgyi Rómeó. Meg a csodás alakú Pikali Gerda és a mindig kedves Iszak Eszti is. De a legviccesebb az volt, hogy Lakatos Márk dalra fakadt a cipők között. A Ha én gazdag lennék-et énekelte. (Pedig voltak tök jó áras akciós cipők is... )

Nézz be az új üzletbe, ha a Váci utcában jársz. Mi nem vettünk semmit, csak egy ásványvizet. Mert szomjasak voltunk. Majd visszatérünk válogatni akkor, ha nem lesznek annyian, mint a megnyitó ünnepségen. Glamour olvasók voltak ugyanis, akik mind ultra cukik, csak nekünk sietnünk kellett és nagy volt a tumultus. De a drapp balerina tudjuk, hogy csak ránk vár. 

Sok sikert az új bolthoz a Deichmannak!

deichmann még.jpg

deichmann pál dénes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr515320549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása