Nesze!szer

Clinique körömlakkok érzékenyeknek

2013. május 20.

clinique 15389-RT-D1-195-In Line 5 Drip C_F.jpg

Tudtad, hogy naponta átlagosan 200-szor nyúlunk a szemünkhöz, szemünkbe? Bármennyire is figyelünk oda a higiéniára, a kis látókánkba és annak környékére akkor is eljuttatjuk mindazt, amivel ujjaink a nap során érintkeznek - csak gondoljunk bele a tömegközlekedésbe... vagy inkább ne?!
clinique 15389-RT-D1-195-In Line 5 Drip C_F.jpg

De a bacikon kívül, furcsa mód a körömlakk is irritálhatja a szemedet, amelynek következtében akár gyulladás is kialakulhat a szem körüli vékony bőrön... (És te nem is tudod, miért szaladgálsz a bőrgyogyóhoz!)Na, a Clinique ezt elkerülvén szeretne segíteni, ezért a márka kutatói olyan körömlakk formulát fejlesztettek ki, amely minimálisra csökkentik az ilyen és ehhez hasonló irritációkat. A Different Nail Enamel for Sensitive Skins körömlakkok jótékony hatásuk mellett egyébként gyorsan száradnak, csíkmentesen tudsz dolgozni velük, és ha a Different Nail Enamel Base and Top Coat for Sensitive Skins-szel együtt használod, akkor kb. egy hétig kibírja töredezés nélkül. A szettecske 12 állandó színt (Call my Buff, Sweet Tooth, Fizzy, Hi Sweetie, Really Rio, Happy ♥, Red Red Red, Party Red, Black Honey, Indie Rock, Concrete Jungle és Made of Steel) és idén nyáron 9 limitált színt tartalmaz (70° and Sunny - ez brutál szép, ilyet nyertünk a macaronos estén a kis kompozíciónkkal, Summer in the City, Splish Splash, Hula Skirt, Juiced Up, Pinkini, Grape Ice, Hot Date és Strappy Sandals). A lakkokat nem csak érzékenyeknek ajánljuk, mert egyébként gyönyörűek. És pont. 
clinique 70 and Sunny with Logo.jpg
Clinique Different Nail Enamel for Sensitive Skins körömlakk 4 500 Ft
clinique 15389-RT-D2-070 In Line Tumble_F.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr775305012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása