Nesze!szer

Természetesen jó arckezelés

2013. május 10.

biolifting by belico.jpg

Szombathelyi ismerősünktől hallottunk a márkáról. Nem ismertük. Már nem az ismerősünket ugye... Belico a márka neve. Aztán megnéztük a neten, mi is ez. Német brand, ami natúr kozmetikumokat gyárt és forgalmaz. Nem olyan teljesen fura bio, hanem a természet erejével segítő szépítőszerek ezek. (Mert ugye nem biztos, hogy valami bio, attól még jó neked!) Ezekben se parabének, se mesterséges illatanyagok, se ásványi olajok, se viasz, se szilikon olaj és állatkísérletek se, tudtuk meg. Szimpatikus lett. És azt is láttuk, hogy a természet erejét használják fel a termékeikben, a ligetszépe olajtól, a gránátalmáig. Sejtszintű bőrmegújulást ígérnek.

belico_evermat.png

Oyan biotechnológiai hatóanyag-komplexeket állítanak elő laboratóriumi körülmények között a növényi, gyógynövényi alapanyagokból, melyeket nanoszómákba és több rétegű liposzómákba kapszuláznak és így a bőr mélyébe sokkal célirányosabban tudnak bejutni és koncentráltabban tudnak hatni. High-tech hatóanyagok - olvastuk róluk. 

Megkerestük, hol is használják ezeket a dolgokat. Kiderült, a központjukban, a Markó utcában van kozmetika is. Így egy szép péntek reggelen felkerestük őket. Nem is bántuk ezt meg. Sőt. Olyan egy-másfél óra volt maga a kezelés. Mutatjuk is a menetét. A lényeg, hogy mindennek nagyon jó illata volt és hatásosnak bizonyult. Az ahás peelingnél azért éreztük, hogy kicsit viszketünk, de tudtuk, akkor most hat ez rendesen. Mondjuk a tapasztalatot. A legeslegjobb az volt, hogy a végén van a masszírozás, hát ez mindennél jobb rendszer, mert nagyon nem kedveljük, amikor lezárásként még valami ultra szadi jön. Feszesítő kezelés volt tulajdonképpen. A menetét leírtuk, láthatjátok. És ami igazán érdekes volt, hogy a végén az a kis almácska az arcon az előkerült. Mostanában nem annyira találkoztunk vele, de a Belico kozmetika után újra megláttuk, teltebb lett az arc rendesen. Persze, kúra kéne ebből, de ugye nekünk még sose semmire nem volt időnk olyan rendszeresen igazán...

A kezelés menete:
Tisztítás-habzó lemosóval(Cleanser II.)
Peeling -AHA savas peeling (Facial Peeling I.)
Tonizálás-hyaluron savas hidratáló tonik(Lotion I.)
Liposzóma-(Basic Care III.)Feszesítő liposzóma,ami beviszi a bőrbe mélyre azt, amit rákennek.
+Koncentrátumok(Conc.I,II.)Feszesítő és hidratáló koncentrátumok.
Szemkrém(Eye Care II.-III)Feszesítő és növényi őssejtes szemkörnyék ápolók
Maszkok(Mask I-III)Vitaminos és nedvesség pótló maszkok
Pill Mask(Géz maszk) Tonikba áztatva(Lotion IV.) Illatos illó olajos fluid
+
Frissítő szemtonikos vatta
A Pill Maskot, meg a vattát leszedték, a többit nem, aztán feszesítő masszázskrémmel (Special Care III.)mindent bemasszíroztak.

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr955286676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása