Nesze!szer

Művészi Dunakanyar: ART 6

2013. május 09.

art6 nyitó.jpg

Negyedszer kanyarodik a művészet Pilismarót felé, ütnénk fel így könnyedén ezt a kis postot. Ugyanis szombaton negyedik alkalommal kerül megrendezésre az ART6. Ősszel a tűz adta a témát, most pedig a víz az úr. A rendezvény lényege, hogy budapesti és helyi alkotók költöznek egy napra egy óriási udvarba, udvarra. Lesznek gyerekprogramok, irodalmi és grafikai bemutatkozások, mi ősszel például egy jó kis kötött valamit vásároltunk, meg ettünk remek ételeket, sajtot, muffint, kolbászt és ittunk pálinkát is, ha kérdeznétek. Divatbemutató, sok-sok beszélgetés, mese, este pedig a Takáts Eszter Bakai Marci duó koncertje lesz még a terítéken..

Igazán hangulatos művészeti esemény, mondanánk így, mi nagyon imádtuk, most is készülünk. Ezért gondoltuk, szólunk nektek is, hátha Pilismarót felé veszitek az irányt szombaton. 

Az ART6 facebookos oldala ITT.  Gyertek! 

art6 2.jpg

art6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr435290353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása