Nesze!szer

Szarvassal bronzosítunk!

2013. április 28.

tbs bronz.jpg

Töredelmesen bevalljuk, ahogy beköszönt a jó idő, a bronzosítás mániákusai leszünk. Mert olyan szép a kicsit lesült orcán a pirosas-barnás fény, hogy csak na. Meg a vállon is. És talán a kulcscsontot is megemlítenénk. Most egy agancsos variáció lett a választás, ahogy bejött a nyár. Két variációja jelent meg a The Body Shop-nál ennek a kis szarvasos dolognak. Van egy rózsaszínesebb és egy barnásabb. Mi ez utóbbit választottuk. Három színből áll össze, igen menő. 

szarvas.jpg

A legvilágosabbat nagyon jól lehet a szem belső sarkában variálni és a szemöldöknél is picikét. Csillogós, tehát úgy számolj vele! Magával a szarvassal a szemhéjra is dolgozhatsz, azt is kipróbáltuk, szép lett, de azért kell gyakorlat hozzá. Ha vállra vennéd - vagyis tennéd, akkor keverd össze őket. Csak nem haragszik meg rá a szarvas...

The Body Shop Deer Palette Bronze (Leona Lewis)  - 6 190 Ft

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr945248641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása