Nesze!szer

A kifutóról a címlapra

2013. április 14.

spring-trends.jpg

Most, hogy hivatalosan is beköszöntött a tavasz felidéztük a 2013-as tavaszi trendeket a kifutókról és illusztráljuk, hogy azok hogyan mutatnak a magazinok editoriáljaiban. Elsőként lássuk személyes kedvencünket, a csíkokat, amelyekbe többek között Marc Jacobs, Tommy Hilfiger és a Paul & Joe lehelt újra életet.
tavaszitr5.jpg
vogue-thailand-monotones8.jpg
A kifutós képen magyar modellünket Axente Vanessát látjátok, amint Marc Jacobs 2013-as tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján vonul. A csíkokat egymással, de egy másik mintázatú ruhadarabbal is bátran kombinálhatjátok, ahogyan azt a magazinok képein is látjátok (L'Officiel Párizs, Vogue Thaiföld, Harper's Bazaar Latin-Amerika).
tavaszitr4_1.jpg
tavaszitr1.jpg
A hatvanas évek visszatértek - legalábbis, ami a sminket illeti. Lindsey Wixson Jean Paul Gaultier 2013-as tavaszi-nyári bemutatóján Twiggy, Edie Sedgewick és Catherine Deneuve ihletésű make-upot kapott, ahol a hangsúly a szemeken van. Hatalmas szempillák, tus vonalak, merész szemhéj színek és nude szájszín (L'Officiel Szingapúr, Vogue Oroszország, Costume Norvégia). Bevállalnád?
tavaszitr3.jpg
tavaszitr2.jpg
Végül következzenek a kelet inspirálta sziluettek. Jessica Stam a Prada nyelvén tolmácsolja az újragondolt kimonót, de olyan dizájnerek is "keletiesedtek", mint Emilio Pucci vagy az Etro. Ha maradéktalanul szeretnéd elsajátítani ezt a irányzatot, akkor tűzd fel a hajad gésa stílusban (Stylist Magazine, Vogue Németország, Jalouse) - és a sminkben használj erős színeket, vonalakat. Te melyik tavaszi trendből inspirálódsz?
Nesze!Dia
(forrás: fgr) 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr895221824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása