Nesze!szer

Ashley Tisdale visszatér

2013. április 11.

ashley_tisdale_slide1.jpg

Úgy tűnik, Ashley Tisdale végleg búcsút intett a Disney-nek - ezt főleg a Maxim májusi lapszámának készült villantós képei bizonyítják... A 27 éves színésznőről a High School Musical 3. - Végzősök óta nem sokat hallhattunk. Az utóbbi időben szinte csak paparazzi képeken láthattuk, amint New York és Los Angeles között ingázik barátnője Vanessa Hudgens, vagy pasija Christopher French társaságában. De ne búsuljatok Tisdale-rajongók, mert jó hírünk van! Jövőhéttől újra láthatjuk Ashley-t a mozivásznon, a Horrorra akadva ötödik részében - ő lenne az új Anna Faris?! A horror filmek fricskája kapcsán, címlapra is dobták a Jody Campbellt alakító színésznőt, aki egy picit mesélt is a moziról: "Az ötödik részben rengeteg a cameoszerep, amikért kifejezetten imádom ezeket a filmeket. Az egyik ilyen Mike Tyson volt, akiről sejtésünk sem volt, hogy szerepelni fog benne. A kedvencem Lindsay Lohan volt - szerintem nagyon alakított!" A filmet, amit jövőhét csütörtöktől vetítenek a hazai mozik, nem ígérjük, hogy megnézzük - lehet, hogy még Ashley maximos képei is nagyobb népszerűségnek örvendenek majd?

Nesze!Dia

 

ashley_tisdale_slide4.jpg

 

 

ashley_tisdale_slide2.jpg

 

ashley_tisdale_slide5.jpg

 

ashley_tisdale_slide3.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr225215927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bigthereal 2013.04.12. 14:12:42

az átlagosnál is átlagosabb...

vittore 2013.04.12. 16:05:52

Nem értem, hogy minek az ilyen képekez fotós? Miért nem rajzolnak inkább kedvükre egy csajt. Az eredmény nagyjából ugyanaz... :(

átlátó 2013.04.12. 18:17:12

Diktálni e lehet e neki e?
süti beállítások módosítása