Nesze!szer

Szürreál hajpakolás remek hatással

2013. április 03.

lush hsman.jpg

Ööö... az illatától először megugrottuk a hátast. Így történt ez, nem is másként, csak a takarítónő nézett nagyot, aki épp a folyosót tisztította a fent nevezett időpontban, mert hang is kísérti a szaglást. Ez a pakolás ugyanis elég érdekes összetevőket tartalmaz, nem biztos, hogy salátában szívesen látnád őket viszont együtt. Vízi torma, avokádó, tojás és banán. Ja, meg rozmaring, babérlevél főzet és balzsamecet.

Aztán újra megszagoltuk és már nem tűnt annyira "sztréndzsnek'". Az állaga igen sűrű, olyan, mint egy furább banán turmix. A hatása viszont isteni. Durva szálú, száraz hajra ajánlott. Most, hogy még mindig fűtünk és már nagyon unjuk, totális gyógyír ez a hajszál nyamvadtság ellen. Mert mi tudunk ebben szenvedni eléggé. Nehéz felkenni, tehát ne úgy képzeld el, hogy csak felkened és már kész is, játszani kell kicsit az anyaggal. Ja, és még mosás előtt használd. Ez egy előkondicionáló ugyanis. Utána jöhet a mosás és a normál balzsamozás. Minimum húsz percig hagyd fent! Szerintünk gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Az illatát pedig második szimatra simán megszokod. 

Lush H'suan Wen Hua 225 gr - 3 650 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr975189466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása