Nesze!szer

Húsvéti meglepetésünk: nyerj Biotherm arcápolókat a Neszétől!

2013. március 30.

biotherm húsvéti játék (1).jpg

Tudtad, hogy amikor alszunk, a bőrünk nagyon érzékeny? Négyszer érzékenyebb, mint nappal. Négyszer több vizet is veszít. Szerintünk ez elég durva, nem?!  Ezért igen fontos, mit itatunk vele éjjel... az arcápolóra gondoltunk ugye. (És akkor a víz maga az élet közhellyel még nem is dobálóztunk, pedig a húsvét adná rá az okot!)

Már többször meséltünk nektek arról, mennyire odáig vagyunk a Biotherm márka termékeiért. Arcápoló termékeik egyik fontos alkotója például  egy olyan különleges mikroorganizmus, amelyet egy spanyol expedíció fedezett fel 1988-ban az Antarktiszon. Ez extrém hidegben is képes magában tartani a vizet, P. Antarktika egyébként a neve, az Aquasorce családot ihlette. A Biotherme Aquasorce Night egy olyan magas sűrűségű hidratáló gél, amely éjjel feltölti a bőrödet és nem hagyja kiszáradni - ebben segít neki a P. Antarktika. A legjobb persze, ha nappali krémnek is ebből a családból választasz magadnak, mi a normál bőrre valót kedveljük, ezt nagyon tudjuk ajánlani. Az is parabénmentes, jó illatú és rögtön érzed, hogy megitattad a bőrödet, mert teltebb lesz. Olyan a készítmény textúrája, hogy a könnyű, de mégis sűrű teljesen képtelennek tűnő szófüzérét tudnánk mondani rá. Egyszerűen érzed, hogy tele van jósággal. Nekünk igen bejött ez az Aquasorce család reggeli és esti arcápoláshoz is - már, ha kérdeznétek. Ezért is gondoltuk, hogy próbáljátok ti is ki. Itassátok meg ezzel a csodával a bőrötöket. Ezt hozza a nyuszi! - már amennyiben szeretnétek. 

biotherm 3 (1).jpg

A nyeremény: 

1 db Aquasource Gel Normál bőrre 30 ml

10 db Aquasource Nuit Éjszakai arcápoló 5 ml-es luxusminta

Mit kell tenned, ha nyerni szeretnél?

1. Osszad meg ezt a postot. Köszi!

2. Kérjük, lájkold a Biotherm facebookos oldalát ITT

3. Majd jövünk mi, ha valami fatális véletlen következtében még nem lennél a követőnk, ITT eredj a nyomunkba. (Csak az játszik, aki lájkolta mindkét oldalt!)

4. Válaszolj nekünk erre a kérdésre: hányszor több vizet veszít a bőröd éjszaka? - ezt kommenteld a post alá a facebookon

5. Hétfő éjfélig megy a játék, kedden sorsolunk a nyuszi segítségével! Induljon húsvét után az új élet! 

biotherm 2 (1).jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr375183213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása