Nesze!szer

Lancome tavasz: egy igazi hipnózis!

2013. március 26.


Lancome1.png

A Lancome Hypnôse szemhéjpalettáját nem csak hírből ismerjük- általában egyből ehhez nyúlunk a fürdőszobában, ha szemeink szépségét szeretnénk hangsúlyozni. Kedvencünk most megújulni látszik a (naptári) tavasz beköszöntével. Az új Hypnôse paletták 5 különböző, de egymással harmonizáló árnyalatot kaptak. A koncentrált és egyenletes színekért, az úgynevezett 'Wet' technológia felel. Ennek köszönhetően a pigmentek nem sérülnek. Ja, és gondoltad volna, hogy a szemfesték nedvesen is felvihető -  arra az esetre, ha mélyebb intenzitású színekre vágynál. Nekünk ez a technika nagy kedvencünk, mert tényleg olyan, mint egy igazi festés. Mutatunk is három sminket, aminek elkészítéséhez biztosan állítjuk, hogy nem kell sminktanfolyamot végezned. 
lancome03.jpg
1. Doll Eyes, ha játékbaba tekintetet akarsz rajzolni magadnak. Az üde és természetes árnyalatok kedvelőinek ajánlanánk. 
2. Drama Eyes, a füstös hatású szemekért. Az intenzívebb színekért nedvesítsd be az ecsetet/applikátort, hogy a textúra kissé krémessé váljon és selymes filmet vonjon a szemhéjakra. 
3. Star Eyes, a kontrasztos tekintetekért. Tippünk, hogy a sötétebb árnyalat felvitele a mélyítővonalba és a szem külső sarkába létrehozza a kontúrokat és megformálja a 'macskaszem' hatást. 
Lancome-Spring-2013-Hypnose-Palettes-Applicators.jpg
A paletták eszközei is egyedülállóak - a Lancome sajátossága, hogy a versenytársakéhoz képest kétszer olyan hosszú ecseteket kínálnak. (Ez nagyon hurrá, mert mindig szenvedünk a kis izékkel!) Ráadásul a bennük található mágnesnek köszönhetően a helyükre kattannak, így könnyen ki-becsúsztathatóak és biztosan nem vesznek el - ha annyi forintunk lenne, amennyi applikátort elhagytunk már ugye... A Hypnôse Palette modellje, a Krakkóban született Daria Werbowy. Az újjászületett palettákat már megvásárolhatod a Lancôme Szépségszigeten (WestEnd)! Te melyik sminket próbálnád ki a három közül? Nekünk a Drama Eyes eléggé bejött... és nem is hisztiztünk az elkészítésekor!
Nesze! Dia
Hypnôse Palette - 13 900 Ft
Lancome-Spring-2013-Hypnose-Palettes-Promo1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr255171028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása