Nesze!szer

Segíts szépülni beteg kicsiknek!

2013. március 25.

kislány tincses.jpg

Azt mindenki tudja, hogy a kemoterápiás kezelés egyik közismert mellékhatása a haj elvesztése. Sajnos, ez a pici gyerekeknél sincs másként. Ők parókát szoktak hordani legtöbbször, de ez sem olcsó ugye. Ha te gondolkodsz azon, hogy levágatod a hajad, vagy hát a gyermeked, akkor ingyen teszik ezt most meg a Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászatban. A hajakból parókát gyártanak és ezt kapják meg a beteg picik, hogy komfortosabban érezzék magukat. Szerintünk ez nagyon jó kezdeményezés. A Tincses Sziget facebookos oldala ITT, de az info@tincses-sziget.hu mélre is tudsz írni.

Köszönjük, ha ezt másokkal is megosztod!

Gyermekrák Alapítvány és Tincses Sziget Gyermek Élményfodrászat

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr895170551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cinderella44 (törölt) 2013.03.25. 14:17:34

Csak a fővárosban van erre lehetőség?

beautyka 2013.03.25. 14:53:22

@cinderella44:
Ez egy szalon konkrét akciója, de a mélen biztos adnak információt, hátha van valami megoldás! Köszönjük az érdeklődést!
süti beállítások módosítása