Nesze!szer

Franciás fűző szerelem

2013. március 12.

fűző2.1.jpg

Jártunkban keltünkben mindig felfedezünk valamit. Amikor a MAC sminkoktatásra mentünk, vizitáltunk a Westendben. És felfedeztünk valami igazán jót és újat. Lehet, hogy ti már ismertétek, de mi nem. A d'Stock francia fehérnemű üzletben bukkantunk rá egy márkára. Illetve először az üzletbe szerettünk bele, mert olyan, mint egy kis ékszerdoboz. Utána jött az új szerelem. Ugyanis leltünk olyat, amit máshol nem igazán, főleg, ilyen minőségben és szépségben. Fűzőt. Egész egyszerűen elképesztően nőies és kecses felvéve, úgy varázsolja a remek alakot, hogy csak na. A márka neve Rosy és olyan csajoknak javallanánk, akiknek fontos a nőiesség és még egy farmerben és fehér pólóban is ragyognak. Kívülről lehet, hogy lazának és gyakorlatiasnak tűnsz, de tuti, hogy tele vagy titokkal. A természetes báj a fegyvered és a kacérság, amely nagyon, de nagyon messze áll a közönségességtől. Ha egy pasi találkozik veled, hát, azt a kisfiús mosolyt nem tudja letörölni az arcáról, amit kiváltasz belőle. Merész vagy, de nem közönséges és klasszikusan nőies. A Rosy lesz a te márkád, az tuti. Két fűzőt is megmutatunk nektek a választékból. Nekünk mindkettő szerelem lett első látásra, aztán másodikra a tapintásnál lobbantunk lángra. Még tanácstalanok vagyunk, melyik színt is válasszuk, de egészen biztosak vagyunk benne, hogy jövő héten beújítunk egy ilyet. A francia elegancia egész egyszerűen lehengerlő, még fehérneműben is. Az olyan kis szexi, ahogy az ember felcsatolja a kis harisnyakötőket hozzá. Meg izgi is, nem?! Ad egy kis spirituszt, bármerre is menjen majd az este...

Úgy tűnik, járunk mi majd még a Westendbe a d'Stock üzletbe, mert más márkákat is leltünk. De most ez a két Rosy fűző, ez bilincselt magához bennünket teljesen... Ezek a variációk tetszenek nagyon. Szerintetek melyik legyen?

(A d'Stock a Westend City Center, I.em., Pollack sétány 7. alatt található, de nagyon kis szépséges a bolt, megtalálod!, ha...)

fűző2.2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr615124289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gretagarbo) 2013.03.14. 07:20:32

Aham. Tényleg gyönyörüek. Árulnak H kosárméretben is?
süti beállítások módosítása