Nesze!szer

Adjunk új vonalakat magunknak!

2013. február 24.

Doutzen.jpg

Hallhatót dobbant a szívünk, mikor megérkeztek ezek az újdonságok hozzánk. A szomszéd is majdnem becsöngetett, hogy mi ez?! A zselés rajzolókát  ugyanis hónapok óta vártuk már, kifigyeltük, hogy megjelenése várható. A L'oreal ugyanis a szemekre koncentrál most - picit eltusolja azt. És ez igen kedves tőle. Csak a te kreativitásod szab határt annak, hogy is festesz. Nekünk irtóra tetszik ez a kicsit kackiásabb vonal, igaz, némi kézügyesség szükségeltetik hozzá. (Kár, hogy kézügyességet nem adnak dekára a boltban!). A filces variáció először ijesztő volt, mert olyan furi, hogy akkor most tényleg a gyerekek által használt eszközhöz hasonló valamivel pingáljunk. De nem rossz, nagyon nem rossz! Ismerkedj meg új termékekkel a boltokban, nekünk ez a zselés tus nagy szerelem lett! Igaz, helyenként azért sikerült a húsvéti hímes tojást megalkotnunk, de nem adtuk fel! 

(Ja, csak zárójelben. Tudjuk, ti nem tesztek ilyet. De.... szóljatok mindenkinek, ne rajzoljanak szemöldököt a zseléssel, az igen erős és természetellenes lesz! - és elborzasztó is! Szerintünk.)

loreal szem4.jpg

L’Oréal Paris Super Liner Silkissime szemhéjtus - 2 399 Ft

L’Oréal Paris Super Liner Blacbuster szemhéjtus -  2 399 Ft

L’Oréal Paris Super Liner Gel Intenza -  3 499 Ft

zselés tus.jpg

loreál szem1..jpg

loréal szem3..jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr645099692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása