Nesze!szer

Rihanna MAC kollekciója

2013. február 21.

rihanna-mac01.jpg



Az énekesnő kreativitása határtalannak látszik: ellenállhatatlan éneklése mellett klipet rendez, ruhát tervez, most pedig egyedi smink kollekcióval örvendezteti meg a rajongóit. Ahogy ő mondja, nem hagyja, hogy alkotási vágyának kibontakoztatásában meggátolják, mert ha nem kreatívkodhat, úgy érzi, elvesztegeti az idejét. (Megértjük!)

rihanna-page-one.jpg


Rihanna és a MAC eleddig példa nélkül álló megállapodást kötöttek. A MAC ugyanis csak randizni szeret, kapcsolatba nem bonyolódik… vagyis a sminkóriás cég csak egyszeri alkalommal dolgozik együtt híres személlyel. (Úgy általában) Ezúttal kivételt tesz, Rihannaval ugyanis négy összeállítással rukkolnak elő a 2013-as év során. Az együttműködés Riri [Hearts] MAC néven fut. Vagyis, Rihanna is imádja a MAC-et! „Amikor a sminkelés eszedbe jut, rögtön a MAC neve bukkan fel a fejedben – jogosan” – mondja az énekesnő. „Bármilyen színt szeretnél, a MAC-ben biztosan megtalálod. A turnékon is már régóta MAC termékeket használok. Teljesen passzol hozzám. Mindig is szerettem sminkelni, de csak megbízható márkát akarok használni.”


Az első kollekció, a májusban induló Diamond Turné kezdetekor debütál. A koncerten megvásárolhatóak a termékek és online  lehet megrendelni a kis kütyüket.
Az induló szett neve Riri Woo, melyet Rihanna kedvenc MAC rúzsa, a Ruby Woo ihletett. A Riri Woo rúzs az összes kollekcióban megtalálható. Riri szem előtt tartotta, hogy bármilyen bőrtónusú nőnek jól álljon, ahogy a Ruby Woo is. A barátnői voltak a tesztalanyok, Rihanna biztosra akart menni. A Riri Woo előreláthatólag ikonikus darab lesz a MAC történetében… Ririnek ez az összefogás, ahogy mondja, játék volt. Szabad kezet kapott a MAC dizájnereitől, az összetételt, a színeket és a csomagolást illetően is. Pazar arany külsővel pompáznak a
paletták, rúzsok, szájfények és persze az ecsetek is ragyognak. Rihanna nagyon élvezi ezt a folyamatot: „Az alkotás egy olyan dolog, amit nagyon szeretek és különböző megnyilvánulási formákat adhatok ennek az erőnek. A zene volt az első az életemben, amihez vonzódtam, és most a zene nyitja ki számomra az ajtókat, amik új lehetőségekhez juttatnak el engem. Ezek mind kapcsolódnak egymással, a smink kollekcióm, a ruháim a River Island márkánál… (bár ezt nem fogadta üdvrivalgás, bár láttunk már ilyet!) ezek mind támogatnak, hogy művészként is megvalósíthassam magamat. Úgy érzem, ezek segíthetnek, hogy az emberek megértsenek engem, a hangulataimat, a történetemet.”

Nekünk tetszik Rihanna hozzáállása és „hitvallása”. A kollekció május elején jelenik meg.

Nesze!Detti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr155095808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása