Nesze!szer

Nyerj Pantene hajhab és hajlakk csomagot!

2013. február 19.

PPV MOUSSE 200 NDH Locken ESH 5410076533855kicsi.jpg

Hétfőn már zengedeztünk nektek arról, milyen szuper hajformázókat találtunk, amelyek télen is óvják a hajunkat és regenerálják is. A Pantene család tagjai ezek, el is ismételjük gyorsan! 3 famíliába sorolták őket,

A vékonyszálú, sérülékeny hajra ajánljuk a sárga kollekciót (Volume Creation Extra Erős Hajlakk, Perfect Volume Ultra Erős Hajlakk, Perfect Volume Hajhab, Shine Extra Erős Hajlakk), a normál, illetve a már károsodott hajra a türkiz kiválóságait (Curls Extra Erős Hajhab, Style & Protect Extra Erős Hajlakk, Style & Protect Extra Erős Hajhab), a Classic kék család (Extra Hold Hajlakk és az Ultra Hold Hajlakk) pedig a hagyományos hajlakkok kedvelőinek fog kellemes meglepetéseket szerezni..

pantene_482x300.jpg

Mit szólnátok, ha ezekből a Procter & Gamble termékekből jól ki is sorsolnánk 3 csomagot? Hajhab és hajlakk is kerül majd a pakkokba, aztán eldöntitek, melyiket hogyan használjátok. Ismertetjük a teendőket, de ígérjük, egyáltalán nem lesz hajmeresztő a feladat.

1. Osszad meg ezt a postot!

2. Ugye, a Nesze facebookos oldalának már követője vagy? Amennyiben nem, ITT szállhatsz ránk!

3. Válaszolj azon kérdésünkre:

Hányféle, a modern nő (ha érted, mire gondolunk!) igényeinek megfelelő innovatív hajformázócsaládot alkotott meg a Pantene?


A válaszokat ide küldjétek: neszejatek@gmail.com

 

 

PPV MOUSSE 200 FH Volumen SH 5410076533336kicsi.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr995092326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása