Nesze!szer

Pantene hajhab és hajlakk, amely télen is regenerál

2013. február 18.

PPV HSPRAY 250 AH USH 5410076533138kicsi.jpg



Az van, hogy említettük már nektek, a mi hajunk kész van, mint a matek lecke ezen a télen. Fűtésből hidegbe, havazásból bulizásba... szóval, igyekszünk most kímélő üzemmódba tartani a tincseket. Így gondosan megválogatjuk, milyen termékeket használunk. Lehetne az is, hogy úgy semmit, de most már olyan hajasságok kaphatóak, amelyek védenek a környezeti ártalmaktól is. Amellett, hogy ugye jó frizkót készíthetsz velük.
Ja, meséltük már, hogy a hétvégén voltunk egy olyan buliban, ahol csak két csaj nem volt aznap fodrásznál beszáríttatáson? Hát, mi otthon oldottuk meg a frizurát, az új Pantene termékekkel. A DM-ben vételeztük, igaz, a biztonsági őr már majd' kihajított bennünket, annyi ideig nézegettük, milyen okosságok jelentek meg a piacon. A Procter&Gamble mellett voksoltunk, és nem is csalódtunk. Hajhab és hajlakk is van több variációban, hajtípustól függően bőséges a választék. (El is meséljük, hogy te kicsit könnyebben igazodjál el!)

PPV MOUSSE 200 FH Volumen SH 5410076533336kicsi.jpg

A vékonyszálú, sérülékeny hajra ajánljuk a sárga kollekciót (Volume Creation Extra Erős Hajlakk, Perfect Volume Ultra Erős Hajlakk, Perfect Volume Hajhab, Shine Extra Erős Hajlakk), a normál, illetve a már károsodott hajra a türkiz kiválóságait (Curls Extra Erős Hajhab, Style & Protect Extra Erős Hajlakk, Style & Protect Extra Erős Hajhab), a Classic kék család (Extra Hold Hajlakk és az Ultra Hold Hajlakk) pedig a hagyományos hajlakkok kedvelőinek fog kellemes meglepetéseket szerezni.. Egy biztos, itt mindenki megtalálhatja a neki tetsző darabot! (Vékonyra nagyon ajánljuk a habosságot!). A lakknál is dönthet az ember, mennyire akarja, hogy meg se moccanjon a rőzséje az este. Na, de kezdjük a procedúra elején!

Pantene_thick_treatment_split_end_serum_75ml.jpg


A Pantene Intensive Repair termékcsaládba tartozó Split End Mender szérum segít újjáépíteni a sérült hajat, visszaállítani annak természetes fényét, egészséges külsejét, az Instant Repair & Overnight Repair spray pedig megóvja a hajat a hajformázás okozta károsodástól, a mostani, bulis-báli szezonban is. Tehát már a mosás magasságában figyelj! (Bocsi, mi már nagyon érezzük a tavaszt, menni kell, menni kell!).Szóval, először a reparálókkal vettük kezelésbe a hajunkat. A 2 perces Intensive Repair mindig isteni, meg a samponok is, szeretni fogja, aki kipróbálja. Utána pedig jöhet a spray, aztán a hab és a lakk. A Pantene okosai 7 esztendőn át kutatták, mi kell igazán a hajunknak, hiába, szaturnuszi szám ez - megérte. Nekünk nem vékony szálú a hajunk, de most szuper habokat kapsz erre a típusra is. Hogy jól ismételjük a szavakat: nekünk sima kell és hát meghálálta a törődést ennek a használata rendesen, amivel hetek óta figyelünk rá. Az a legjobb, hogy a pára ellen is védik a tincsecskéket.. Ez nagyon kedves, mert ki- és berohangálunk a metróból, a hóba, esőbe, kutyával, szóval, van para... Illetve volt, mert most már Pantene habozunk és ünnepi alkalmakkor (hétvégi buli), lakkozunk is!

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr965086917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása