Nesze!szer

Okos BB

2013. február 15.

loreal nude bb.jpg

Biztos sokan kipróbáltátok már ezt a BB-t, hisz számos termékminta felbukkant itt és ott. (Ejtsd behúzások magazinokba) Nekünk most volt szerencsénk hozzá. Érdekes konstelláció ez a krém, ugyanis  olyan mikropigmenteket tartalmaz, amely pillanatok alatt alkalmazkodik a bőrünk színéhez. Okos. Persze, azért így is két árnyalatban kapható. Ha kinyomod, ne ijedj meg attól, hogy igen, ez fehér és elég lágy állagú. Mi elsőre azért furánnéztünk. Gyorsan elkenhető egyébként és meg is teszi a hatását, egységesít. Némi radír is lakik benne, de ezt nem igazán észleled. Vagy mi nem észleltük. A fedése nem volt rossz, tartott még a felvitele után is rendesen. Viszont nem éreztük úgy, hogy most lecserélnénk erre a táskánkban található bb-t. Bár lehet, hogy még túl új volt csak ez a varázslós-átváltozós technika, konzervatívak vagyunk?

Viszont arra lennénk kíváncsiak, ti mit szóltok hozzá? Ijesztő, ha egy BB nem a megszokott színű és a bőrötökön változik át, vagy pont jó így?

L'Oréal Nude Magique BB Krém - 2 399 Ft

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr975070211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eszter5 2013.02.16. 04:41:36

Sajna nekem ez a BB sem jött be. Még a legvilágosabb árnyalata is úgy nézett ki a hófehér bőrömön, mintha órákat fetrengtem volna a szoláriumban.
És rendkívüli módon szárította a bőrömet.
Én nem díjazom a BB-ket,olyanok mint az "okostelefonok"...
süti beállítások módosítása