Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2013. január 17.

StylishBrow-Beauty-72.jpg

MAC február – A stílusos szemöldök

A smink a festett szempillák mellett az ízlésesen formált szemöldökkel lesz teljes. Egy tökéletesen kivitelezett szem-és arcfestés bozontos, formátlan szemöldökkel csak lógni fog az arcodon. A szépen ívelt ugyanis nyitja a tekintetedet, arcodnak karaktert, jelleget ad. A szemöldök tulajdonságokat és egyéb személyiségjegyeket mutat, a legfontosabb azonban, hogy rendezettsége ápoltságodra, igényességedre utal.

StylishBrow-Ambient-72.jpg


A MAC a harmonikus szépség felé vezető úton mindig jó eszközöket ad a kezünkbe. Ha már rendben vagy szemöldök-ügyileg, akkor csemegézz a kínálatból és találd meg a hajszínedhez legközelebbi árnyalatot, majd formázz kedvedre. Ha ezzel a műfajjal mindig baj van, túlszedted, nem szeded, vagy a kozmetikus félrenézte, akkor ideje felülvizsgálnod ezt a kérdést. Először is itt ez a szuper MAC csipesz (8900 Ft), amivel a számodra ideális formára tudod szedni, vagy szedetni a szemöldöködet. A szemöldök gyantázását felejtsd is el. Egyszerű ok miatt intünk: ahogy a gyantát lehúzzák a szem körüli bőrről, megnyúlik és hamarabb ráncosodhat. A csipesz ferde kialakítása révén teljesen kézre áll és a szemöldökcsont ívéhez is megfelelő szögben kapcsolódik. Csúszásmentes bevonattal látták el, megerőltetés nélkül használható, vagyis kézre áll és rugalmassága is a gyors, pontos, munkához igazodik. Borsos az ára, de ezt a csipeszt egy életre veszed.

spring2013_macstylishbrow003.jpg


A kollekcióban található ferde, csapott végű 208 számú ecset (6500 Ft) nélkül nem is kezdődhet a szemöldök macerálása. Rövid szálai segítenek a precíz kivitelezésben, beférnek a szemöldök szálai közé, így feltölti a hiányzó részeket és az ívet is könnyedén megadhatod vel. Por és krém állagú termékekhez egyaránt használhatod, amire ügyelj, hogy mosd ki rendszeresen.

spring2013_macstylishbrow002.jpg


A színezésre duó, préselt por állagú szemöldök festékek (8500 Ft), Fluidline nevű krémek (5500 Ft), és szemöldök ceruzák (5400 Ft) állnak rendelkezésünkre. Elsősorban a barna árnyalataiból választhatunk, de a szőkék, vörösek és fekete hajúaknak is kedvez az új kollekció. Egy próbát mindenképpen megér az üzletben, ahogy mindig is mondjuk, anélkül haza se vidd. A por állagú festékkel puhább, természetes hatást érhetsz el, a gél állagúval viszont tartósabb és hangsúlyosabb lesz a végeredmény. A kettőt keverheted is: a por állagút használd javításra, majd a kontúrokat add meg a Fluidline-nal. Egy kis gyakorlás nem árt, érdemes szakavatott szemek és kezek között megtanulni a szemöldök formázásának fortélyait.
Februártól kapható a MAC üzleteiben. Minket már meggyőzött, egy Fluidline-ra tuti benevezünk.

Nesze!Detti

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr195023837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

átlátó 2013.01.18. 11:01:43

Nekem az nem tetszik, amikor miután leborotválta a kvalitás, utána arra rajzolja, amerre megcsúszott a tintaceruza. De ez csak nekem nem tetszik, szóval nem érdekes. A szemöldökre értettem a leborotválást.
süti beállítások módosítása