Nesze!szer

Beyoncé's back!

2013. január 11.

bey2.jpg

 
 
 
Máris eltelt volna egy év?! 2012. január 7-én minden érdekelt (sic!) hírt adott arról, hogy megszületett Blue Ivy Carter, Beyoncé és Jay Z első közös gyermeke. Mini Beyoncé azóta betöltötte első életévét és lassan érdekesebb lesz a sajtónak a mamánál és a papánál is. A kicsi Blue-nak már most olyan hatalma van, hogy sorra kapja a grátisz ajándékokat - legutóbb, egyedi tervezésű cipőt tehetett be mamája a pici gardróbjába, amit 800 dollárnyi Swarovski kristállyal díszítettek... (Az első képek a piciről ITT)
A büszke anyuka, mint főnixmadár a hamvaiból, úgy éledt újjá ezalatt az egy év alatt: Beyoncé lett a februári GQ címlaplánya, ahol a tőle nem megszokott módon  elég bevállalós képeket csináltak róla.  A fotókat Terry Richardson készítette, az anyag témája a Super Bowl, ugyanis a 2013-as NFL szezon döntőjének félidejében Beyoncé lesz a fellépő! A sorozatot sokan támadják, túl sok photoshopra hivatkozva. Ti mit gondoltok erről? A Super Bowl február 3-án lesz - nézitek majd?
Nesze!Dia
bey1.jpg
bey3.jpg
bey4.jpg
bey6.jpg
bey5.jpg
bey7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr225012400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása