Nesze!szer

Duplázik az InStyle

2013. január 08.

instyle2.png

Az InStyle divatszerkesztők kedvence lett az a Raf Simons tervezte Christian Dior tavasz/nyári kollekciós szoknya, amit mind a UK és a USA kiadás címlap fotózásához bevetettek. A februári lapszám előbbi címlaplánya Jessica Chastain, míg az utóbbin Jessica Alba szerepel. Chastain a Segítség és a Fékezhetetlen című filmekből lehet ismerős, de többen csak a jellegzetes vörös hajáról szokták beazonosítani: "Volt már rá példa, amikor elgondolkodtam azon, hogy talán szőkére kéne festetni a hajamat. Vörösnek lenni és nem kifejezetten, az ahhoz illő megjelenést képviselni megnehezítette azoknak az embereknek a dolgát, akik nem tudtak hová tenni. Ez zavarba ejtő tud lenni." Szerintünk Jessica karakteres arcához pontosan ez a hajszín illik a legjobban! A másik Jessica már nem szorul különösebben bemutatásra - ő jelenleg elsősorban a háziasszony és az édesanya szerepkörökben teljesít. Azért a legutóbb megjelent képeit megmutatnánk, amelyek Caboban készültek - az alakja példaértékű két gyermek után, nem igaz? A címlapokra visszatérve: nektek melyik tetszik jobban? Chastain vagy Alba? (nekünk a szoknya...)
Nesze!Dia
 
Ps: Itt és most ragadnánk meg a lehetőséget hivatalosan is, hogy gratuláljunk a magyar InStyle új főszerkesztőjének: Hajrá Szűcs Péter!
 
 
 
instyle1.jpg
 
 
instyle3.jpg
 
 
 
instyle4.jpg
 
 
 
 
instyle5.jpg
 
 
 
instyle6.jpg
 
 
 
 
instyle7.jpg
 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr375003525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása