Nesze!szer

Nyerj jegyet a Kezelés film vetítésére!

2013. január 07.

Kezeles_plakat_online_16.jpg

a kezelés 1.jpg

Ez nem lesz egy túl könnyű film. Olyan egyszerre sírós és nevetős - viszont annál értékesebb mozi, amire hívunk titeket. Van 5 darab páros jegyünk A kezelés-re, el is mondjuk a hivatalos szinopszis alapján, miről szól! (Ja, és iszonyat jó színészek játszanak benne!)

Mark O’Brien (John Hawkes) harminchat éves és szűz. Ám ez most nem egy röhögcsélős vígjáték kezdete. A férfi járványos gyermekbénulás áldozata: gyerekkora óta fekvésre és szinte teljes mozdulatlanságra ítéltetett, egy vastüdő tartja életben. Egyébként romantikus alkat, a költészet szerelmese, diplomás… és végre szeretne igazán férfivá válni. Már, ha értitek, mire gondolunk... ja, értitek, persze! Egy szexterapeutához (Helen Hunt) fordul segítségért, aki különös foglalkozásától eltekintve átlagos amerikai családanya. A szakértő vállalja, hogy néhány kezelés során beavatja páciensét a szexualitás tudományába. De találkozásaik során mindketten egészen mást tanulnak, mint amire számítottak. Kapcsolatuk átalakul, és barátságuk kölcsönös felfedezésekhez vezet, míg végül alapjaiban változtatja meg mindkettejük életét. Mert ugye soha nem tudhatjuk, miből mi lesz és kinek mi is a szerepe az életünkben...


Na, érdekel a film? Jövő hét hétfőn, azaz 14-én este 7 óra magasságában kezdődik a premier előtti vetítés a Westend mozijában. Eljössz a Neszével egy nagyot nézni? Ismertetjük a teendőidet.

1. Mondjad itt légy oly kedves a postra: tetszik.

2. A facebookon ugye, már bőszen követsz minket... Ha nem, akkor cselekedd meg ITT!

2. Válaszolj a kérdésünkre: Ki A kezelés című film női főszereplője?

a, Psota Irén

b, Helen Hunt

a válaszokat ide várjuk: neszejatek@gmail.com

(Pénteken ismertetjük, kikkel mozizunk premier előtt, mi már nagyon várjuk ezt a filmet!!)

a kezelés 2.jpg

a kezelés 3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr445002909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása