Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2012. december 28.

studio1.jpg

MACkezdjük a januárt 2.

A MAC kozmetikai világmárka híres arról, hogy a tökéletesség megszállottja, mindegyik termékében és a termékek közti kapcsolódásban a tökéletességre fókuszál. Januárban megmutatja, hogy ezt még tudja fokozni.
A Studio nevű kollekcióval a Studio Fix Foundation termékek körét bővíti. A Studio Fix kompakt púder (8600 Ft) és Studio Fix Fluid (8400 Ft) alapozó lehet, hogy nem ismerős számotokra. Ezek a termékek inkább a szakmabeliek táskájában lapulnak, otthoni használatra elsősorban a zsíros bőrűeknek ajánlott, vagy azoknak, akiket zavar a pigmentfoltjuk. Sminkesként nagyon szeretem, ám hétköznapi használatra soknak tartom – itt jön az egyéni igény.
Természetes, enyhén matt hatású, nyolc órán át tartó, közepes fedést biztosít. 15 faktorú fényvédőt tartalmaz. Könnyedén felvihető, selymes állagú. Ecsettel a legszebben beledolgozható a bőrbe, így lesz sima, egynemű a felület, vagyis az arcod. Tartalmaz bőrhidratáló összetevőket, olajmentes, de a bőröd természetes olaját felszívja. Érdemes kipróbálnod, ha nem idegenkedsz a picit vastagabb rétegektől. Ha nem is mindennapos használatra, alkalmakra, buliba kiváló választás. Az oly áhított tökéletes bőr vele elérhető! (De ne feledd, hogy ez csak láttatás, fontos, hogy kellő figyelmet fordíts bőröd ápolására, tisztítására is.) A kompakt púder is tele van antioxidánsokkal, a folyékony változatnál vastagabb réteget ad, és ha egész nap viseled, igencsak szárítja a bőrödet. Makacs pattanások, sötét vagy barnás foltok eltüntetésére jól használható, vagy az extrán zsíros bőrt szárazon tartja. Utóbbi ápolását célszerű szakemberrel megbeszélni és inkább hidratálni, mint állandóan szárítani. A kollekcióban található ecsettel (9900 Ft), ami egyébként egy arcpír ecset, egyenletesen felvihető a Studio Fix folyékony változata. Az ecseteket lehet nem rendeltetésszerűen használni, inkább szabjuk eszközeinket igényeinkhez, arcformánkhoz.

Nesze!Detti

studio3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr984985064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása