Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2012. december 27.

ApresChic-Ambient-72.jpg

MACkezdjük a januárt!

Ti szeretitek a telet? Én ámuldozom, milyen gyönyörűek a fák hócsipkés ágai, vagy a belváros régi épületeinek homlokzatán pihenő hópelyhek (bár ma épp melegebb van.). A hideget is szeretem, ilyenkor kötött pulcsikkal, kardigánokkal ölelem körbe magamat és hatalmas sálakkal melegítem a nyakamat. Fincsi krémekkel védem az arcbőrömet a hidegtől, és a szikrázó glitterek sem maradnak el, amiket akkor látok a természetben, amikor a napfény megvilágítja a havat.
A MAC a hideg januárt egy gyönyörű kollekcióval kezdi, ami felvidítani hivatott a napfény hiányától megfáradt lelkünket. Mineralize termékek hada várja, hogy a sminktáskádban landoljon. Ásványi anyagokkal dúsított, enyhén krémes, ápoló összetevőket tartalmazó szemfestékek (6200 Ft) , arcfények (8200 Ft), és ajakápolók (5800 Ft) kaphatóak januártól minden MAC üzletben. Mindegyik darab kézzel készített, ezért nincs két egyforma
erezetű, vagyis mindegyik egyedi… kemencében sütik készre őket, szóval igen nagy értéket képviselnek. A szemfestékek közül számomra a Winter Pursuit kihagyhatatlan, a réz és szürke csillámok találkozásától már most elgyengülök. Vannak mélyebb színek is, pl. lila és kék párosa. Mivel én most natúrban utazom, a pasztell színek fogtak/fognak meg, így esett a választásom a Porcelain Pink Mineralize Skinfinishre. Ez a legszebb arcfény, amit a MAC valaha is megálmodott. Rózsaszínes korall - lágy fénnyel. Már a táskámban pihen évek óta, kicsit töredezett, megviselt a sok használat során, de még mindig működik és a kedvencek közé tartozik. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az üde arcszínt, a kifinomult ragyogást, és a luxus érzését.Újdonság a Mineralize Tinted Lip Balm, a színezett ajakápolók. Öt színből választhatunk, krémes állagúak, csillámokkal dúsítva. A Stay Warm! fantázianevű látatlanban is megfogott, elsőként a színe miatt (krémes világos rózsaszín), aztán a neve miatt, hiszen ez a kedves szín melegen tart.

ApresChic-Beauty-72.jpg


A natúr árnyalatok mellett a kontúrozásnak is kell helyet adni. Ez a Pro Longwear Eye Liner (6000 Ft) ceruzák feladata. Extra hosszan tartó, mély színek. Ha satírozni szeretnéd, felvitel után azonnal tedd meg, különben tapadása miatt nem fog mozdulni. Tusvonalként is használhatod, előtte mindenképpen hegyezd ki. Egy fülpiszkával rásegíthetsz, hogy a tusvonalad vége kecses elvékonyodó legyen és ne egy tömzsi csík. Ajánlatom a Night Trail nevű mély tengerészkék. Ez az árnyalat mindenkinek jól áll, a kék és barna szeműeknek mindenképpen. A zöld szemet vibrálóan különlegessé teszi, szürke szemmel párosítva elegáns lehetsz egy délutáni teához is.
A kollekció több felfedezésre váró terméket is rejt. Januártól a MAC üzletek polcain!

Nesze!Detti

ApresChic-LineUp-722.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr444983308

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása