Nesze!szer

Nincs világvége - készíts arcpakolást!

2012. december 21.

banános lush arcápoló.jpg

Rohanás, készülődés, esti karácsonyi buli? Nyugi, a mi arcunk is simán vége van a világnak állapotban ébredt. De nem kell aggódni. Ismered ezt a régebbi Lush arcápolót? Na, akkor elmondjuk, a legegyszerűbben és olcsóbban hogy állíthatod otthon elő a hozzá hasonlót és leszel 15 perc alatt újra meseszép!

Végy egy közepes banánt. Hámozd meg, villával törd össze. Majd egy csésze, apró szemű zabpelyhet főzz  meg tejben, de nem kell nagyon. (Lustábbaknak elég, ha összeöntik!). Most keverd össze az egészet. Ha akarod, extrázhatod mézzel, már, ha nem sütötted bele a kalácsba. Most adjál negyed órácska nyugalmat magadnak, miután felvitted a pépet a megtisztított arcodra, de mehet a dekoltázsra is. Ha nem megy kézzel, csinálhatod vattapamaccsal, mert a babán  azért elég darabos maradhat. Langyos vízzel öblítsd le és láss csodát! Sokkal selymesebb lesz a bőröd és üdébb. (Jó bulit mára is!)

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr74976103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása