Nesze!szer

Nyerj csajos olvasnivalókat az ünnepekre!

2012. december 20.

csajos könyvcsomi3.jpg

Most már adtunk ajándékot a Libri jóvoltából agyerekeknek, a fiúknak, pszichóztunk - kényeztessük hát kicsit magunkat. Összeállítottunk egy nagyon jó kis csajos könyvcsomagot, hogy legyen mit olvasgatnia annak, aki megnyeri ezt az egészet.

libri - frida.jpg

F. G. Haghenbeck: Frida füveskönyve

Az igazad megvallva mi minden Frida Kahlo dologgal elfogultak vagyunk. Az egész lényét imádjuk és persze az összes festményét, meg a Diego sztorit is... Fridát kamaszként éri a súlyos baleset. Magyar származású édesapja, indián dajkája és a lánytestvérei bármit megadnának az életéért, és a lány is vissza akar térni a túlvilágról szerelméhez. Végül egyezséget köt a Halállal, és ettől kezdve minden évben áldozatot kell bemutatnia. Az áldozati ételek receptjeit, ahogyan az élete legfőbb eseményeihez kötődő többi ízt is, Frida egy kis fekete füzetbe jegyzi le... Ez egy receptes regény, ami több díjat is nyert és Diego és Frida szerelméről is beszél hosszan. Nagyon különleges olvasmány, ugyanúgy, mint amilyen Frida egész lénye volt.

 

angyalműhely_1.jpg

 

Ördög Nóra - Törköly Erika: Angyalműhely

Vallomások, kis történetek és sok-sok tanács ez a könyv, meséltünk róla már sokszor. Egy 30 napos program a lelkednek és a testednek, hogy tényleg megújuljál. Persze, idő kell hozzá, de a lényege az, hogy teremts magadnak, hisz ha te nem szereted önmagadat, hát hogy szeretne más téged!?

 

libri - apokalipszis.jpg

 

Virginie Despentes: Apokalipszis bébi

Jelenleg épp ezt a könyvet olvassuk és azt kell mondjuk: igen izgalmas és humoros. Egy magánnyomozónőről szól, aki egy kamasz eltűnése ügyében kezd nyomozni. Aztán kap egy társat is. Nem olyat, mint a szimpla leányregényekben szokott lenni, annál csavarosabb ez az egész. Ez egy modern thriller és egy társadalmi szatíra egyben, nagyon jól megírva. Bridget Jones cukormáz nélkül.

 

az álomnő_3.JPG

 

Liptai Claudia: Az álomnő

Clau regényéről is írtunk már többször. Ez egy igazán csajos, élvezhető, emészthető könyv. Kalandos és persze van benne némi Claudia irónia is, tehát remek a humora. Egészen pontosan azt adja, amit várunk tőle: szórakoztat. Olyan, mint egy lányregény és egy krimi könnyed keveréke.

 

libri - bukfenc.jpg

 

Csányi Vilmos: A kutyák szőrös gyerekek

(Bukfenc és Jeromos a tudomány szolgálatában)

Bukfenc és Jeromos. Így hívják a családi ebeket kedvenc etológusunknál. A könyvnek ez már a harmadik, átdolgozott kiadása, ugyanis az első megjelenése után még Amerikában is megjelent, akkor sikert aratott. Aki szereti a szőrös gyerekeket, mérhetetlen sok érdekességet talál benne. Például az is, hogy a kutyák szeretik utánozni a gazdijukat. És tudják is. Állati sokat tanulhatunk ebből a könyvből, az egészen biztos. És nem csak a kutyikról - magunkról, emberekről is. Akinél kutya van a háznál - kötelező olvasmány (lehetne)!

 

 

Akkor soroljuk a teendőidet, már amennyiben szeretnéd megnyerni ezt a csomagot

1. Mondjad azt erre a postra: tetszik.

2. Kérjük, tedd ugyanezt (like!) a Libri facebookos oldalával is ITT.

3. Hozzánk, a Nesze facebookos oldalára pedig postolj egy képet, amelyen kedvenc női hősöd van. Hajrá, vasárnap már meg is mondjuk, kié lesz a szuper Libri csomag!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr364974754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása