Nesze!szer

Férfi ajándék: nyerjél Messi könyvet (is)!

2012. december 17.

libri - messi.jpg

Oké, oké, oké... eddig a férfiaknak igen keveset kedveztünk könyves ajándékozás ügyében. Most összeválogattunk nektek egy szép kis csomagot a Libri jóvoltából, négy igen vaskos kötetünk van a fa alá annak, akinek szeretnéd.

Leonardo Faccio: Messi

Ez egy igen jól megírt kályhától az asztalig történet. Kiből lett a cserebogár alcímmel is illethetnénk. Arról szól, hogyan lett egy növekedési hormonhiányban szenvedő, zárkózott, félénk kisgyerekből világsztár? Leonardo Faccio, spanyol újságíró ugyanis felkutatta Messi gyerekkorának tanúit Argentínában és felkereste a Barcelona legendás futballiskoláját, A Tanyát. Bepillanthatunk a sztár többnyire elzárt magánéletébe is, mi igen szerettük ezt a könyvet!

libri - tarjányi.jpg

Dosek Rita - Tarjányi Péter: A pápa emberei

Uhhh, ez egy nagyon izgalmas mű. II. János Pál halála után kiderül, hogy a béke pápájának hagyatéka igen nyomasztó titkokat rejt. Vajon érdemes boncolgatni a múltat? Igazságot kell szolgáltatni bármi áron? Tom és csapata különös feladatot kap egy titokzatos megbízótól. Bár abban sem lehetnek biztosak, hogy mit keresnek pontosan, háborús bűnösöket, vagy II. János Pál pápa merénylőit, mégis elvállalják az ügy felderítését. Nyomozásuk hatására azonban váratlan erők lendülnek mozgásba. Egyre megdöbbentőbb összefüggésekre bukkannak, és miközben próbálják kideríteni, mi történt valójában a Szent Péter téren 1981. május 13-án, és hogy mi volt a szerepe ebben a KGB-nek és a magyar titkosszolgálatnak, szembe kell nézniük azzal is, hogy azt sem tudják, ki az igazi ellenségük: Moszkva vagy a Vatikán

 

libri - schwarzi.jpg

 

Arnold Schwarzenegger: Emlékmás

Stílusosan azt kell mondanunk, ez egy olyan vaskos kötet, amivel súlyzózni is lehet simán. Tele képpel, történettel és olyasmivel, amitől a te szíved is erősebb lesz. Hisz ki gondolta volna, hogy az ínséges időkben született osztrák kisvárosban, a rigorózus csendőrfőnök fiából egyszer világsztár lesz. Ez a saját története, a saját szavaival. Már két emberkének is adtuk ajándékba (nem ugyanazt!) a könyvet és zengedeztek a férfi ismerőseink róla.

 

libri - erőss.jpg

 

Földes András: Erős Zsolt: A Himalájánál magasabbra

Ezt a könyvet elég nehéz leírni, mert tényleg fantasztikus. Így idézünk a fülszövegből, bizti, ami bizi alapon:

Erőss Zsolt beállt a Mount Everest csúcsa felé kanyargó sorba. Mi volt az a parancs, ami az éjszaka közepén kilökte az embereket a hálózsák melegéből, hogy sipító tüdővel feltuszkolja őket a fagyott, sötét és kemény világvégére? A lassú mozdulatokból, a kétségbeesetten rángó szívből nem lehetett kiolvasni a választ. Az élet alapvető kérdéseire ugyanis nincs felelet. Miért ébred fel az ember, ha tudja, hogy majd elalszik, miért szeret, ha elmúlik a hevület, és miért él, ha a végén biztosan meghal? Ahogy Erőss Zsolt élete, úgy életrajzi könyve sem szokványos. Azt nem ígérjük, hogy te is megmászod a következő hegyet, ami előtted van, de nem fogod tudni letenni a kötetet, az egészen biztos.

Mit kell tenned, hogy ezt a 4 fantasztikus könyvet megnyerd magadnak, vagy másnak?

1. Kérjük, mondjad azt a postra: like

2. Tetszikeld a Libri facebook oldalát ITT.

3. A Nesze!szer facebookos oldalára töltsd fel egy olyan férfi képet, akire te felnézel! Mi pedig kiválasztjuk azt, akié a nyerő. Szerda este lesz a döntés ez és csütörtökön már indulhat is a csomag a szerencsés felé!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr294969749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása