Nesze!szer

E-Sminksuli-Sminkre fel!

2012. december 14.

nyitó pár.jpg

Randismink folyt.


Ahogy olvastátok, a piros rúzstól óva intettünk mindenkit az első randin. Ennél jobban már csak a könnyed alapozás szabályaira kell odafigyelni. Vakolat kizárva és a bőrödtől elütő színű alapozó is. Színezett hidratáló vagy egy folyékony állagú alapozó épp elég az alkalomra. A lényeg, hogy vékony rétegben fedjen és mindenképpen a bőröddel megegyező színű legyen. Ha barnábbat választasz, nevetséges lesz a hatás, megnyerő biztosan nem. Egy szó mint száz, maradj meg a természetes bőrszínednél és ha kicsit sápadtnak látod magadat, pirosítóval üdíts. Tegyél halvány rózsa, mályva, narancs pírt az almácskáidra, vagy az orcád felső részére. Mintha a hidegtől kipirultál volna! Az almácskád pedig az a rész, amikor nevetésre húzódik a szád, ezáltal két kis puha gömb alakul ki.

randi2.jpg


Krémes pirosítóval még kedvesebb lesz a hatás. Enyhén fényes por állagú pirosítóval is szép természetes felületeket lehet alkotni. Krémes pírból a MAC Cremeblend Blush fajtákból, világos bőrre a Something Special (a felső kép) nevűt ajánljuk. Középtónusú bőrre a Ladyblush vagy a So Sweet So Easy (az első a háromból itt len) nevű a befutó, ugyanebből a fajtából. Ha ezt a krémes állagot nem szereted viselni az arcodon, válassz hosszan tartó, ún. Prolong termékeket. Közülük is többféle színből, árnyalatból választhatsz. Ha nem vagy biztos magadban, készíts próbasminket!
A legfontosabb, hogy ne bonyolítsd túl a randisminket. Készíts olyat, amelyben jól érzed magadat, amit szívesen viselsz, amiben a legjobb formádat hozod. A túlzásoktól azonban tartózkodj! Nem bálba mész, hanem beszélgetni egy fiúval, aki érdeklődik irántad.

Nesze!Detti

randi1.jpg

randi3.jpg

randi4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://neszeszer.blog.hu/api/trackback/id/tr824963916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása